• DOLAR 32.538
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2433.102
  • ...
Tabela Var Çalışma Yok
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Çamlıca Mahallesi Dostlar Caddesi esnafı ve mahalle sakinleri, belediyenin çalışmamasına tepki gösterdi.

 

Üniversite ve Kuyubaşı TOKİ yolu güzergahı üzerinde bulunan Dostlar Caddesi`nde yağmurun yağmasıyla oluşan çökme nedeniyle \"çalışma var\" tabelası konulmasına rağmen hiçbir çalışma yapılmazken, bu durum kazalara da davetiye çıkarıyor.

 

Kurban Bayramından beri bozuk olan caddelerinin yapılmadığını vurgulayan Batman Çamlıca Mahallesi Dostlar Caddesi esnafı ve mahalle sakinleri, caddenin bozuk olan tarafına çalışma levhası asıldığını ama yetkililerin gelip cadde ile ilgili bir şey yapmadığını belirttiler.

 

Batman Belediyesi`nin Batman`ın sadece gözde yerlerinde çalışma yaptığını ifade eden esnaf ve mahalle sakinleri, \"Belediye çalışanları sadece belirli yerlerde çalışma yapıyor. Ama kimse bizim buralara gelip bir şey yapmıyor. Mahallemizi toz götürdü. O kadar telefon açmamıza rağmen yetkililer gelmedi. Belediyenin çalışmalarından dolayı esnaf adına şehrin birkaç yerinde afiş asılmış ve bu afişin esnafların asmadığını biliyoruz. Eğer belediye çalışmış olsa ve gösteriş için bunu yapmıyorsa, neden bizim mahalleye bir yetkili gelmiyor\" diyerek tepki gösterdiler. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir