• DOLAR 32.602
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2492.838
  • ...
Midyat Devlet Hastanesinde Yönetim Değişti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Midyat Devlet Hastanesi Başhekimliğine Op Dr. Bilal Arıkan getirildi. Yeni hastane yönetiminde yapılan değişiklikte, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bilal Arıkan Hastane Yönetici ve Başhekim görevine atanırken, başhekim yardımcısı Uz. Dr Ahmet Nas, İdari Mali İşler Müdürü Beyazıt Arslan, yardımcısı Hıdır Akıncı, Sağlık Hizmetleri Müdürlüğüne Yonca Altınok atandı.

Sağlık Bakanlığı`nın yeni sistem politikalarıyla vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verilmesi hedeflendiğini vurgulayan Hastane Yöneticisi ve Başhekim Op Dr Bilal Arıkan, hastane hakkında genel bilgiler verdi. Arıkan \"Şuanda 10 yataklı erişkin yoğun bakımımız mevcut. Mevcut hekim sayımız 30 olurken, yapılan artışla çocuk yoğun bakım ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerini hizmete koyacağız\" dedi.

150 Yatak kapasiteli hastanede günde ortalama bin kişiye hizmet verildiğini kaydeden Arıkan \"Bizim hedefimiz çok daha fazla vatandaşlarımıza hizmet etmek. Bölgenin en modern sterilizasyon ünitesine sahibiz. Fizik tedavi ünitesi malzemeleri gelme aşamasında inşallah bir iki ay içerisinde gelir onu da aktif hale getiririz diye tahmin ediyoruz. Birçok konuda donanımlı olan hastanemizde hedefimiz vatandaşlarımıza her anlamda kaliteli hizmet sunmak\" şeklinde konuştu. (M. Sait Başaran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir