• DOLAR 32.511
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2492.214
  • ...
SON DAKİKA
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana`da 30 Mayıs 2011 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Adana Haber Gazetesi: Oto Galericiler Sitesi Açıldı
Şambayat-Toki mevkiinde 105 dönüm arazi üzerinde kurulu bulunan ve bünyesinde 230 işyeri barındıran Adana Oto Galericiler Sitesi-Auto Center törenle hizmete açıldı. Açılışa katılan Vali İlhan Atış, sitenin Adana bir ihtiyaç olduğunu belirterek, "burası benim rüyamdı."dedi.

Adanalı Geleceği İçin Birlik Oluyor
Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğünde organize edilen "Adana`nın Geleceği Stratejileri Çalıştayı" yarın başlıyor. 2 gün sürecek çalıştayda Adana`nın geleceğiyle ilgili önemli projeler tartışılacak.

Çukurova Merhaba Gazetesi: Lösemili Çocuklara Moral
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından organize edilen Lösemili Çocuklar Haftası yürüyüşü yapıldı.2005 yılında lösemi hastası olan ve g-ördüğü tedavinin ardından kısmen hastalığı atlatan 14 yaşındaki Murat Güler`in babası M. Yaşar Güler, "Çocuğum lösemi hastası. Biz hem bu hasalığı önceden bilmiyorduk. Şu an çocuğum çok şükür iyi. 3 ayda bir kontrole gidip ilaç alıyor. Doktorlar kesin iyileştiğini söylemedi ama durumu iyi. Allah bu hastalığı düşmanımın başına bile vermesin"dedi.

Başbakan`ın Açıklayacağını Seyhan Belediye Başkanı Açıkladı. Sürpriz Boşa Gitti.
Başbakan Tayyip Erdoğan 4 Haziran Cuma günü Adana`ya gelerek İstasyon Meydanında halka hitap edecek. Başbakan Erdoğan`ın gittiği illerde o ille ilgili yaptığı sürpriz açıklamaları bekliyordu. Ama Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Başbakan Adana`ya gelmeden sürprizlerden birini patlattı. Öztürk yaptığı açıklamada Türkiye`nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Seyhan`da gerçekleşeceğini söyledi. Öztürk`ün açıklamalarını dinleyen Partililer, Başkan Öztürk bir çuval inciri berbat etti" açıklamasında bulundular.

Ayhan Kaya - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir