• DOLAR 32.59
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2501.079
  • ...
Kamu Hastaneler Birliği Mersin`de Faaliyet Geçti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- Mersin İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri olarak atanan Uzm. Dr. Mehmet Yavuz Gözükara, Genel Sekreterliğe bağlı Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr İbrahim Şanlıalp, İdari Hizmetler Başkanı Yusuf Öztürk, Mali Hizmetler Başkanı Dr. Ahmet Atakan Kızılok, Birlik Muhasebe Yetkilisi Süleyman Nenni ve İl Sağlık Müdür Vekili Aytekin Kemik`ten oluşan heyet Vali Hasan Basri Güzeloğlu`nu makamında ziyaret etti.

Beklentimiz Daha Kaliteli Sağlık Hizmeti
Türkiye`de bir ilk olarak Sağlık Bakanlığı`nda sözleşmeli yönetici uygulaması olarak göze çarpan kurumun kurulmasının yeni dönemde başarılı çalışmalara vesile olacağını ifade eden Vali, \"İl Sekreterimiz olarak atanan Sayın Gözükara ve ekibine başarılar diliyorum. Mersin`in büyüklüğü itibariyle yeni yasadan ve sonucunda ortaya konan yönetsel yapıdan beklenti ve amacımız, insanımızın daha kaliteli, daha sürdürülebilir ve daha nitelikli bir sağlık hizmeti almasıdır\" dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği ile ilgili Mersin`de yürütülecek olan çalışmalar ile ilgili Vali`ye bilgiler aktaran İl Genel Sekreteri Gözükara, bu bağlamda Mersin`deki 12 kamu hastanesi ve 1 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nde hastane yöneticisi, başhekim, başhekim yardımcısı, idari mali işler müdürü, tıbbi bakım hizmetleri müdürü, ilave müdür ve müdür yardımcıları gibi unvanlarda çalıştırılmak üzere toplam 70 kişiyle sözleşme imzalandığını da sözlerine ekledi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir