• DOLAR 32.496
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2429.44
  • ...
Koray Aydın MHP`den İstifa Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Trabzon`un MHP`li Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, MHP Genel Başkanlığına aday olan Trabzon Milletvekili Koray Aydın`ın genel başkanlığa seçilememesi nedeniyle partisinden istifa ettiğini bildirdi.

Fehmi Cengiz, MHP Genel Başkan adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın`ın MHP`nin 10. Olağan Büyük Kurultayı`nda partisinin genel başkanlığına seçilemediğini anımsatarak, bu nedenle partisinden istifa etmeye karar verdiğini söyledi.

Aydın`ın çok çaba sarf ettiğini ve MHP`nin Aydın`ın başkanlığında iktidar olmasını istediklerini dile getiren Cengiz, ``Aydın`ın seçilememesi bizi üzdü. Ayrıca bağımsız daha iyi hizmet etmek ve Şalpazarı`na hizmet etmek isteyenlerin önünü açmak için böyle bir karar aldık`` dedi.


Partisinden istifa edeceğini ancak Belediye Başkanlığı görevini sürdüreceğini ifade eden Cengiz, Belediye Başkanlığı görevini bırakması için bir neden bulunmadığını kaydetti.

Parti gözetmeksizin çalışmalarını yürüttüğünü vurgulayan Cengiz, yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla partisinden istifa edeceğini sözlerine ekledi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir