• DOLAR 32.83
  • EURO 35.458
  • ALTIN 2520.938
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 07 Kasım 2012 Çarşamba günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

BATMAN BASIN.COM; `ORDU CEZAEVİNDEKİ MAHKÛMLARDAN BİREYSEL MEKTUP KAMPANYASINA DESTEK`
Ordu Cezaevindeki 26 mahkûm Fikret Bayram`a özgürlük için başlatılan bireysel mektup kampanyasına destek verdi.

`Telefon Dolandırıcılarına Dikkat!`
Batman`da telefon dolandırıcıları bir vatandaşı arayarak kendilerini komiser ve savcı olarak tanıtıp dolandırmak istediler.

BATMAN UMUT GAZETESİ; `670 ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI`
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB), Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) aracılığı ile Batman`a bağlı 5 ilçe ile 11 merkez köy ilköğretim okulunda öğrenim gören 670 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

`Çiftçiler Zor Durumda`
Gercüş`te, DİKA destekli olarak belediye tarafından hayata geçirilen altyapı ve atık su tahliye sistemi çiftçilerin başına dert açtı. Atık su tahliye deresi kenarında meyve bahçesi ve tarlası bulunan vatandaşlar derenin çevreye yaydığı pis koku ve haşerelerden dert yanıyor.

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `ALTINCI KATTAN ÖLÜME GİTTİ`
19 yaşında bir bayan 6.katın balkonunda oturduğu esnada dengesini kaybederek sert zemine düştü. Genç bayan olay yerinde feci şekilde can verdi.

`Özel Aracın Çarptığı Genç Öldü`
Bisikletiyle evine gitmekte olan 14 yaşındaki gence özel oto çarptı. Ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılan talihsiz genç hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `AKIN; OLAYLAR KİMSEYE YARAR SAĞLAMAZ`
MÜSİAD Batman şubesini ziyaret eden TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın, yaşanan olayların üzüntü verici olduğunu ve araç yakmak veya bireylere zarar vermenin kimseye yarar sağlamayacağını belirtti.

`İl Özel İdaresi, Makine Parkını Güçlendirdi`
Batman Valiliği İl Özel İdaresi, Batman ve ilçe köylerinin yol yapımı başta olmak üzere alt ve üstyapı işlerinde çalıştırılmak üzere beş adet damperli kamyon satın alarak araç filosunu güçlendirdi.

BATMAN POSTASI GAZETESİ; `2 AYLIK GELİNİN ACI SONU!`
2 ay önce dünya evine giren 18 yaşındaki genç kız, 6. kattaki evlerinin balkonunda dengesini kaybedip aşağıya düşerek yaşamını yitirdi.

`Batman Valiliği `Çadırda Eğitim Olamaz``
Sason ilçesi Çağlı köyünde çadırda eğitim yapıldığı şeklindeki haberlerle ilgili açıklama yapan Batman Valiliği, çadırda eğitimin mümkün olmayacağını belirtti.

BATMAN GAZETESİ; `1,5 MİLYONLUK KAPI`
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Batman Bölge Müdürlüğüne yeni giriş kapısı inşa ediliyor. Giriş kapısı yaklaşık 1,5 milyon TL`ye mal olacak.

`Bankamatik Memurluğu Tarihe Karışıyor`
Vali, tüm kurumlara \"Mesai takip\" sistemini getiriyor. Valimiz Yılmaz Arslan, kurumlardaki mesai saatlerini tam olarak uygulatmak ve bankamatik memurları ortadan kaldırmak amacıyla tüm kurumların dijital sisteme geçeceğini söyledi.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `TARLADA CESET BULUNDU`
Gercüş İlçesi Yakıtlı (Hermésé) Köyü kırsalında yaşlı bir vatandaşa ait ceset bulundu.

`Kaçakta Ne Fenayız!`
TÜİK 2010 yıllı Türkiye Elektrik Dağıtım ve Tüketim İstatistiklerini açıkladı. Buna göre, Batman Türkiye`de kaçak elektrik kullanan iller bazında 5. Sırada yer aldı.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `GAZETECİLERE DOĞRU MÜDAHALE ANLATILDI`
Türk Kızılay ı yerel ve ulusal basın mensuplarına uygulamalı temel ilk yardım eğitimi verdi. Olaylarla iç içe olan gazetecilere doğru müdahalelerin nasıl yapılacağı anlatıldı.

BATMAN MEDYA GAZETESİ; `VELİLERE SUÇ DUYURUSU!`
Batman`ın Sason ilçesine bağlı Çağlı Köyü Kuzguncuk Mezrasındaki eğitim haberine tepki gösteren valilik, mezradaki çocuklarını okula göndermeyen veliler hakkında suç duyurusunda bulundu.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `AMELİYATHANENİN TAVANI ÇÖKTÜ`
İki ay önce hizmete giren ADSM hakkında şok iddia: SES Batman Şube Başkanı Esat Altunışık, iki ay önce hizmete giren Ağız Diş Sağlığı Merkezi binasında tavanların çöktüğünü ileri sürdü. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir