• DOLAR 32.494
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2434.271
  • ...
Servis Araçlarına Özel Plaka
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kent içinde hizmet veren servis araçlarının özel harf grubu plaka kullanması için çalışma başlattı. Çalışmaların yürütülmesi amacıyla 12 kişiden oluşan komisyon kurulurken, komisyon ilk olarak Konya`da konuyla ilgil iolarak incelemelerde bulundu.



Kent içi servis araçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışma başlatanManisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, hazırlıklara başladı. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz, üç meclis üyesi, dört şoförler odası üyesi ve dört Ticaret ve Sanayi Odası üyesiyle birlikte kendisinin de yer aldığı bir komisyon kurulduğunu belirterek, "Manisa Belediye Meclisinin 07/08/2012 tarih ve 308 sayılı kararıyla şehir içerisinde hizmet veren servis araçlarının özel harf grubu plakaya geçirilebilmesi için Belediye Başkanımıza ve Belediye Encümenine gerekli yetkiler verildi. Bizde zaman kaybetmeden 12 kişiden oluşan bir komisyon oluşturduk. Yürütme komisyonu olarak çalışmalarımıza ilk olarak Konya`yı ziyaret ederek başladık. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan servis araçlarıyla ilgili çalışmalarını inceledik" dedi.

 

Deniz, "Hazırladığımız raporu en kısa zamanda Belediye Başkanı Cengiz Ergün`e sunacağız. Toplu ulaşımda sağlanan dönüşümü, kent içi servislerde de hayata geçireceğiz" dedi.
(Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir