• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
TPAO Bölge Müdürü:`Yaşanan Olaylar Kimseye Yarar Sağlamaz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın, MÜSİAD Batman şube başkanı Suad Özdemir`i ziyaret etti.
 
TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın, Şube Başkanı Suad Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyaretten memnun olduklarını belirten MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir, bugüne kadar yapmış oldukları faaliyetleri hakkında Akın`a bilgi verdi.
 
Önceki günlerde yaşanan TPAO araçlarının yakılma olayına üzüldüklerini, bu tür olayların tekrar yaşanmaması temennisinde bulunan Özdemir, "Sayın Akın`ın başarılı çalışmalar yaptığına inanıyoruz, özellikle TPAO giriş kapısının yenilenmesi bizleri sevindirmiştir" dedi.
 
TPAO Bölge Müdürü Gökhan Akın, geçmiş olsun dileklerinden ötürü şube başkanı Suad Özdemir`e teşekkür ederek, "Yaşanan olaylar elbette ki üzüntü verici araç yakmak veya bireylere zarar vermek kimseye yarar sağlamaz, aksine bölgenin ekonomik ve gelişmişlik başarısına zarar verecektir. Bu tür olayların tekrar yaşanmamasını ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.
 
Akın devamla, "İlimizin ve bölgemizin kalkınması için bizler de elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz, MÜSİAD ve Diğer STK temsilcileriyle, ilimiz yararına yapılabilecek tüm çalışmalarda var olduğumuzu belirtmek isterim" dedi.
 
MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir Ziyaretin anısına Akın`a MÜSİAD logolu tabak takdim etti.
(Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir