• DOLAR 32.445
  • EURO 34.469
  • ALTIN 2472.773
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 06 Kasım 2012 Salı günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

 

BATMAN BASIN.COM; `Hür Der: Halka Yapılan Zulmün Faturası Yine Halka Ödettiriliyor`
Hür Der Batman Şube Başkanı Av. Serkan Ramanlı, doğal ve meşru talepler ile birlikte siyasal birtakım hedeflere ulaşmak uğruna bedenlerini açlığa mahkum eden tutuklu ve hükümlüler ile onlara destek mahiyetindeki eylemlerin seyrinin kaygı verici boyutlara ulaştığını ifade ederek halka yapılan zulmün faturasının yine halka ödettirildiğini kaydetti.

 

`Olayın Eski Kan Davalılarıyla İlgisi Yoktur`
Geçtiğimiz Cumartesi günü Batman merkeze bağlı Balpınar beldesinde 65 yaşındaki şahsın camide sabah namazı kılarken öldürülmesi olayı ile ilgili açıklama yapan merhumun yakını, olayın eski kan davalılarıyla ilgisi olabileceğini düşünmediklerini belirtti.

 

BATMAN UMUT GAZETESİ; `Batman`da KMM Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı`
Batman TkMM Kasım Ayı toplantısında, siyasi tutsakların başlattığı süresiz dönüşümsüz açlık grevleri, konusu ele alındı.

 

`4. Kez Soyuldu`
Batman`da 15 Nolu Sağlık Ocağı 4.`üncü kez hırsızların hedefi oldu. Sağlık Ocağı malzemelerin çalınması nedeniyle hastalara hizmet veremedi.

 

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `Gazetecilere İlk Yardım Eğitimi`
Türk Kızılay Batman Şubesi, Batman`da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına, insan hayatını kurtarmada çok önemli olan \"Temel İlk Yardım Eğitimi\" verildi.

 

`Esrar Operasyonu`
Batman Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 4 kilo 200 gram esrar maddesi yakalandı.

 

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `Özdemir: Kamp Oldukça Verimli ve Faydalı Geçti`
Ankara Kızılcahamam`da düzenlenen AK Parti 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti`nin iktidara gelişinin 10`uncu yıldönümünde düzenlenen toplantının oldukça verimli geçtiğini belirterek, 10 yıllık iktidar süresince yapılan hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda önemli konuların konuşulduğu ve milletvekillerine bilgilendirmelerde bulunulduğunu söyledi.

 

`Yolsuzluk Suçlamasına 2 Tahliye`
Batman Belediyesi`ne yönelik Aralık 2011`de yolsuzluk iddiasıyla yapılan operasyonda gözaltına alınan M.E ve M.D`nin mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

BATMAN POSTASI GAZETESİ; `Gazetecilere İlk Yardım Eğitimi`
Kızılay Batman Şubesi, yerel ve ulusal basın mensuplarına \"Temel İlk Yardım Eğitimi\" vermeye başladı.

 

`Çadırda Eğitime Asla İzin Vermeyiz`
Sason Kaymakamı Bahadır Yörük, Sason ilçesine bağlı Çağlı Köyü Kuzguncuk Mezrası`nda naylon çadırda eğitim öğretimin yapıldığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek \"Öyle bir çadıra ne öğretmen görevlendiririz, ne de eğitime izin veririz\"

 

BATMAN GAZETESİ; `Olayın Eski Kan Davasıyla İlgisi Yok`
Geçtiğimiz Cumartesi günü Balpınar beldesinde 65 yaşındaki adamın camide sabah namazı kılarken öldürülmesi olayı ile ilgili açıklama yapan merhumun yakını, olayın eski kan davalılarıyla ilgisi olabileceğini düşünmediklerini belirtti.

 

`Hür Der Süreci Değerlendirdi`
Hür Der Şube Başkanı Av. Serkan Ramanlı, doğal ve meşru talepler ile birlikte siyasal birtakım hedeflere ulaşmak uğruna bedenlerini açlığa mahkûm eden tutuklu ve hükümlüler ile onlara destek mahiyetindeki eylemlerin seyrinin kaygı verici boyutlara ulaştığını ve halka yapılan zulmün faturasının yine halka ödettirildiğini belirtti.

 

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `Yılanlar Sezonu Kapatmadı`
Gercüş Bağlarbaşı Mahallesi`nde yaşanan yılan operasyonu 3 gün boyunca aranan yılanın öldürülmesi ile son buldu.

 

`Zehir Tacirlerine Darbe!`
Önceki gün 2,5 kilo esrar maddesi ele geçiren Narkotik polisleri, yine esrar maddesi ele geçirdi.

 

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `Sağlık Ocağı Soyuldu`
Batman da 15.Nolu Sağlık Ocağı 4. üncü kez hırsızların hedefi oldu. Sağlık Ocağı malzemelerin çalınması nedeniyle hastalara hizmet veremedi. Hastalar Devlet Hastanesine yönlendirildi.

 

BATMAN MEDYA GAZETESİ; `Çadırda Eğitim!`
Arazi anlaşmazlığı yüzünden okul yapılamayan mezradaki öğrenciler, denme-çatma çadırda eğitim görüyor.

 

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `Tek Başına Yaşam Mücadelesi`
Sason-Yücebağ Beldesi`ne komşu Kuzguncuk Mezrasında tek başına kaldığı evde yer yer çatlaklıkların olduğunu belirten 70 yaşındaki Vasfiye Sucu; \"Eşimi 20 yıl önce kaybettim. 6 çocuğumdan 4`ü İstanbul`da. Diğer ikisi ise mezrada kalıyor ama tek kaldığım evdeki çatlaklıklar beni korkutuyor. Bir gün burası başıma çöker diye endişeliyim\" diyor. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir