• DOLAR 32.561
  • EURO 34.881
  • ALTIN 2424.154
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 6 Kasım 2012 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

 

GÜNEY HABER GAZETESİ: Üniversiteli Genç Kız Sır Oldu
Adana`da 4 gün önce anneannesine gitmek için evden ayrılan üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Nilgün Akçatepe`den haber alınamıyor. Aile, kızlarının kadın tacirlerinin eline düşmesinden ve hayatından endişe ediyor.

 

Dünyanın En Ünlü Okulları Adana`ya Geliyor
Yurtdışında eğitim almak isteyen binlerce öğrencinin merakla beklediği Yurt Dışı Eğitim Fuarları başlıyor. 6 Kasım 2012 tarihinde Adana Hilton Otelde gerçekleşecek olan Fuarlara binlerce öğrenci katılacak.

 

ADANA HABER GAZETESİ: Engelsiz Kent Engelsiz Ülke
Adana Büyükşehir Belediyesi`nin `Engelsiz Kent Engelsiz Ülke` anlayışı doğrultusunda tüm belediye otobüslerini engelsiz hale getirmesi, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş`un da beğenisini kazandı.

 

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediye otobüslerine monte edilen engelli rampaları ile ilgili Vali Hüseyin Avni Coş`a bilgi verdi. 178 otobüsün engellilerin kullanabileceği duruma getirildiğini belirten Zihni Aldırmaz, kalan 31 otobüsün de yılsonuna kadar engelsiz hale geleceğini, önümüzdeki yıl tüm belediye otobüslerinde engelli rampası bulunacağını kaydetti.

 

Hayvan Çiftlikleri Bir araya Toplanacak
Çukurova İlçesinde gelişi güzel hayvan barınağı ve hayvan yetiştirme çiftlikleri bulunmayacak. Bu tür üretim alanları Salbaş ve Şambayat`ta toplanacak. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir