• DOLAR 32.651
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2491.56
  • ...
 Özal`ın Naaşında Açıklanamayan Ayrıntı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
NTV ekranlarına konuk olan Ahmet Özal, babasının mezarının açıklamasıyla gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Ahmet Özal, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal`ın öümüyle ilgili geçmişte yapılan dosyaların şu anda açıklanmaya başlandığını belirterek `Ölümle ilgili dosyalar devletin elinde. Sayın Başbakan çok cesur davrandı. Adalet ağır da çalışsa muhakkak çalışıyor Türkiye`de. Artık biriken mikroplar bünyeden atılıyor. ` dedi.

Özal, mezarın açılması konusunda `Annem çok taraftar değildi, bizim inancımızda meftanın rahatsız edilmemesi vardır ancak bizim aile olarak bu karara hayır deme şansımız yoktu. Bunun açılmasında eğer bazı soru işaretleri giderilecekse açılsın ` dedi. Adli tıp uzmanlarıyla mezarın açılmaya değer mi tartışmasını yaşadıklarını belirten Özal mezarın açılmasından sonra bu tartışmanın hükmünü yitirdiğini belirtti.

`BEYİN 6 SAAT SONRA YOK OLUR`
Mezarın açılmasından sonra naaş üzerinde bazı organların bozulmadığını bunun da çok şaşırtıcı olduğunu belirten Özal şöyle konuştu: `Uzmanlara sordum, beynin duruyor olması, iç organların karaciğer böbreklerin duruyor olması çok şaşırtıcı. Beyni hiç açıklayamıyorlar. Beyin 6 saat sonra yok olur gidermiş. 20 sene durmaz yerinde. Beyin adli tıpın işini çok kolaylaştırdı. 19 sene önce o madde belki bulunamayabilirdi. `

BAŞBAKAN, SEMRA ÖZAL`I ARADI
Ahmet Özal, Başbakan Erdoğan`ın annesi Semra Özal`ı aradığını ve Erdoğan`ında şaşkınlığını dile getirdiğini ve Başbakan`ın Özal`a yapılan suikastın incelenmesi gerektiğini söylediğini ifade etti.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir