• DOLAR 32.49
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2491.241
  • ...
250 Mavi Kapağa Taksi Bedava
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Osmaniye`de, bir taksi durağında engelliler yararına başlatılan kampanya kapsamında, 250 adet mavi kapak getiren müşterilere ücretsiz ulaşım hizmeti veriliyor.

Osmaniye Mehmet Akif Ersoy Mahallesi`ndeki taksi durağının sorumlusu Nuh Metin Kaçmaz, amaçlarının, engellilere yardım etmek ve çevre kirliliğini önlemek olduğunu söyledi.

Engelliler için 250 mavi kapak getirenler için sağlanan ücretsiz ulaşımın, şehir içini kapsadığını ve bir defaya mahsus olduğunu kaydeden Kaçmaz, şunları söyledi: ``Engelliler yararına düzenlenen mavi kapak toplama kampanyası, okullarda, esnaf arasında ve sivil toplum kuruluşları arasında hızla yayılıyor.

Biz de, kapakları atarak çevre kirliliğine sebep olmak yerine engellilerin yararına kullanmanın daha faydalı olacağı düşüncesiyle kampanya başlattık. Önce kendi şoför arkadaşlarımız kapak toplamaya başladı, daha sonra bunu geniş kitlelere yaymak istedik.

250 adet kapak getiren müşterilerimize, bir defaya mahsus olmak üzere şehir içinde istediği yere gitmeleri için ücretsiz ulaşım hizmeti sunuyoruz.``

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir