• DOLAR 32.462
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2478.575
  • ...
Kurtuluşa Çağrı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Neden hala bu zulme, bu işkenceye boyun eğiyorsunuz. Neden İslam kızı`nın sembolu olan, örtünüze el atanlara karşı susuyorsunuz?
Yoksa, size hep rahmet ve merhamet yağdıran Rabbini, sizinle beraber olduğunu unuttunuz mu?
Haydi Artık bu zulme “DUR” deme zamanı geldi. Artık, zalimlere bu çağın Zeynep`lerini gösterme zamanı geldi.
Artık başınızı kaldırın ve Allah yolunda yürüyün. Kafirin olmayan yüreklerine Allah korkusunu koyun. Çünkü siz; Allah`ı hatırlatan işaretlersiniz. Siz, şimdi bulunduğunuz her noktanın Allah ile olan bağlantısısınız.
Siz, Allah`ın yeryüzüne gönderdiği meleklersiniz. Siz, karanlık dünyayı yıldızlar gibi aydınlatan ve etrafa nur saçan Zeynepler`siniz.
Sizin yürümediğiniz yollar, sokaklar ıssızdır. Sizin girmediğiniz yuvalar, yıkıktır. Çünkü siz; Hz. Hatice`yi, Zeynebi, Meryemi temsi eden en iyi örneklersiniz.


Şimdi kalkın. Kalkın da sizi görsün şu zalimler. Görsünler İslam`ın korkusuz Fatımalarını karşılarında birden Meryemleri, Zeynepleri bulsunlar. Haydi! Artık Müslüman kızına yapılan bu zulmü sona erdirin.
Allah`ın sizinle beraber olduğunu gösterin ve onlara “Biz bu davayı bırakmadık ey zalimler. Allah`ın biz Müslüman kızına ilk emrinin “Örtünmek” olduğunu da unutmadık” deyin.
Ey tüm zamanların gözaydınlığı. İslam`ın genç kızları. Ey İslam`ın Meryemleri, Zeynepleri, Fatımaları korkusuz Sümeyyeleri!
Bu zulme boyun eğmenin zamanı geçti. Artık dünyanın dörtbir yanına yayılıp; bu zulme “DUR” deyip tesettürü her tarafa yayma zamanı geldi.
Unutmayın
Allah daim yardımcınızdır.

Cahide Kar / Midyat - Yaş: 13

   Not: Doğrugenc`e gelen yazılar imla tashihinden geçmeden olduğu gibi verilmektedir. Bundan dolayı imla hataları tamamıyla yazıyı gönderenden kaynaklanmaktadır.

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir