• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2296.814
  • ...
Neden Bu Haldeyiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşte sözde Müslüman ülke. Bunu sözde değilde gerçekte yapmak isteyenlerede darbe yapıldı. Bunun sebebi batıya olan düşkünlüğümüz, baştakilerin, bunun sebebi dinimizi tam olarak yaşayamamamızdır. Sözde Müslüman ülke dediğimiz ülkemiz batılılara (dinsizlere) muhtaç durumda sizce insanı en iyi tanıyacak olan kendisi gibi bir insan mıdır, yoksa onu yaratan mı? Onu yaratan Allah bütün kainatı, yeri, göğü, yıldızları yaratan, dünyayı yaşamaya uygun kılan bütün bunları insana hizmet için seferber eden Allah mı insanın ihtayaçlarını daha iyi bilir, yoksa sizin, benim gibi bir insan mı? Elbette ki iyi bilecek olan Allah’tır.
 

İnsanların barış içinde, rahat, huzurlu, adaletli, onurlu ve güven içinde yaşamasını ilahi sistem mi daha iyi bilir, yoksa sizin gibi insanların ortaya çıkardığı beşeri sistemler mi? Elbette ilahi sistem. Çünkü kaynağı Allah’tır,yani İslam. Peki o zaman ne hakla kendinizin ortaya koyduğu , rejimler, teknolojiler vs. gibi şeyleri bu dinden daha üstün tutuyorsunuz. Günümüzde bu dini tam olarak yaşayanlara terörist gözüyle bakıp bunları Müslüman lara kötü (terörist) gözle bakmaya neden oldular. Günümüzde batının kuklası haline gelen devlet başkanları yavaş yavaş gidiyor. Halepçe katliamı, Çeçenistan, Mısır, Tunus, Filistin vs. gibi isimlerini sayamadığım birçok yer zalimler tarafından katliamlar, işkenceler, işgaller yapıldı. Bunun nedeni ilahi sistemin gönderdiği kitaba ya tam olarak ya da bir kısmını terketmemizdir. Gel gelelim konumuza bizim bu halde olmamızın sebebi islamın bir kısmını uygulayıp yada hiçbirini uygulamamamızdan kaynaklanıyor ve selam ..
 

Mücahit Tunç / Denizli - Yaş: 16


Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir