• DOLAR 32.505
  • EURO 34.594
  • ALTIN 2501.309
  • ...
3 Harf
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ÖSS , OKS SBS KPS (S ), PTT TSK MİT STK MSN WWW BKZ COM EDU GOV NET Mrb liste uzayıp gidiyor bunların hayat akseden yönüyle tasavvur edince

Öss Ömür tüketen 3 saatte ya varsın yada yoksun var olmanız sizi 1.600.000 adayın içinde ayrılma imkanı sunarken yok olmanız demek tekrar yeniden hazırlık demek ve en önemlisi uzun bir savunma hazırlayın sınav zordu mat2 konularına hazırlanmadım kaydırma yaptım bu yıl öylesine girmiştim önemli olan sınava girmektir….

Kps (s ) kamu personeli seçme sınavı yada eski adıyla dms gençlerin tabiriyle baraj sınavı anne babalarımıza göre hiç gereği olmayan sınav. İlgili alan sorularının olmaması sınavın en tartışmalı yönünü teşkil etmektedir. 4 yıl yüksek öğretim okulunun sonuda yapılan sabır tüketen sınırları zorlayan hayatın akışını etkileyen sınav. Sektör öylesine gelişti ki Kps(s ) dershaneleri bile açıldı…

 

Ptt posta telgraf telefon öyle mi? geçti o devir artık ptt banka maaş bankaların kredi hariç bütün işlemlerini yapan bir kurum oldu . lojistik kargo işlemleri haline geldi. Mektup yazma alışkanlığı ve gerekliliği ortadan kalkınca postacı artık faturaları dağıtmak zorunda kaldılar.

Stk önemli sorumluluk alanını faaliyet göstererek
Bireyin ve toplumunun sosyal güdülerini harekete geçiren yapılar haline geldiler .

msn messenger elçi / mesaj anlamına gelen msn
gençlerin gözdesi oldu msn var mı ? sanki
eskilerin bir meselen var mı ? deyişiyle özdeşleşti .
msn dili bile gelişi : )) gülümseyin )) : üzgünüm
ok. asl / yup / nrdn ?

www duymayanı kalmadı örümcek ağları gibi her tarafı sarmalayan bu ağ www. Com ile ticaret edu. Eğitimi gov. ile devleti net .uzantılı adresleriyle internet servis sağlayıcılarını temsil etmeye devam ediyor .

Kasım Aytekin / Yaş: 25

   Not: Doğrugenc`e gelen yazılar imla tashihinden geçmeden olduğu gibi verilmektedir. Bundan dolayı imla hataları tamamıyla yazıyı gönderenden kaynaklanmaktadır.

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir