• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Nisan Ayından Sonra...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çocuklar, analar, zayıflar ve yaşlılar feryad ediyordu.. Ahlaksızlık almış başını gitmişti..Yüce Kabe`mizde bile 360 put vardı.. Ticaret dürüstlükten uzak , verilen sözü tutmamak doğaldı.. Can,mal, namus emniyeti yoktu.. Anlatmakla sonlanması zor bir uçurumun kenarında insanlık inim inim inliyordu. Ve nihayet gökyüzünden rahmet geliyor!
Mecusilerin bin yıllık ateşi sönüyor!
Taptıkları sava gölü kuruyor!
İran kisrasının sarayının 14 sütunu çatlıyor!
Artık yeryüzü başka bir yeryüzü, gökyüzü başka bir gökyüzü...
Tarih, miladi 571 Rebiülevvel ayının 12 `sini gösteriyor!..


Ve "MUHAMMED" ! Bütün herkes ve herşey O`na yönelmiş... Kuru topraklar sulanmış kötülükler azalmaya yüz tutmuş, müjdeciler çoğalmış.. Çünkü O Server, putları kıran Muhammed (a.s.m) olacakmış!
Ve bizler Onun ümmeti ve sevdalıları olarak Nisan ayını ve bundan sonraki Nisan aylarını komple kaplayacak bu sevdayı, meydanlarda haykırma nimetine kavuştuk... Bizi bu nimete kavuşturana hamd, emeği geçenlere selam olsun..

Esra Nohut / İzmir - Yaş: 14

  Not: Doğrugenc`e gelen yazılar imla tashihinden geçmeden olduğu gibi verilmektedir. Bundan dolayı imla hataları tamamıyla yazıyı gönderenden kaynaklanmaktadır.

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir