• DOLAR 32.57
  • EURO 35
  • ALTIN 2427.624
  • ...
Tutum Ve Dengeler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Egenin güneyi Muğladan bölgeye halkın gözüyle kısa bi bakış atacaz inşallah. Bilindiği üzre Yüksekovada gelişen olaylar bölgenin nabzını yükseltmiş ve batının gözünü bölgeye çevirtmiştir. Yüksekovada MUSTAZAF-DER`e yapılan baskınlar ve Ubeydullah Durna kardeşimizin şehadetiyle gelişen olaylar sonucu Müslümanların takındıkları tavır ve söylemlerindeki barışçıl tutum batının bu İslami cemaat üzerindeki geçmişte oluşturulmuş olan önyargıların temellerini sarsmıştır.
Öncelikle bu olayın kışkırtıcı tarafı olan siyasi kanat sözde Kürt halkının haklarını savunan! Namuhterem şahıslar kürt halkına ihanet edip başta İslami kimliğiyle önplana çıkmış olan ve yine kendisi kürt asıllı olan Ubeydullah kardeşimizin kanına girmişlerdir. Batı şaşkın…
 

Uzaktan görülüyor ki; bu azılı eli kanlı, Kürt – Türk ayrım yapmadan, vahşice İslami değerlere saldıran pervasızca ve hesabını bilmeden hareket eden bir yapının Müslüman ve Mü`minlerden oluşan kürt halkına önderlik yapamayacağı aşikardır. Bu durum son yaşanan olaylardan sonra bariz bir şekilde kendini göstermiştir.
 

Batı düşünüyor… Madem bunlar kürt ise neden yine kürt kanı döküyorlar?… Madem bunlar Müslüman da neden İslami yerleri her fırsatta basıp Kur`an`ı kerim`i yakıyorlar?…Ve bir soru işareti daha… Madem güvenlik güçleri bölgede var da neden müdahelelerde yetersizler ve neredeyse hiç müdahale etmemekteler?...
Her ne olursa olsun Müslümanların sabrı, azim ve kararlılıkları, duruş ve söylemleri batının nazarını kazanmakta ve eli kanlı canilerdense seçimlerinin ve düşüncelerinin MUSTAZAFLARDAN yana olduğu kesindir.
Bilinsin ki; şehidin kanı bereket olmuştur mü`minlere…
Bilinsin ki; bereket ALLAH`ındır ve ALLAH sabredenlerle beraberdir…
Bilinsin ki; bir güneş doğuyor ve yırtacak tüm karanlığı…
Esselamu Aleykum

Nurullah Bingöl / Muğla - Yaş: 23
 

 Not: Doğrugenc`e gelen yazılar imla tashihinden geçmeden olduğu gibi verilmektedir. Bundan dolayı imla hataları tamamıyla yazıyı gönderenden kaynaklanmaktadır.

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir