• DOLAR 32.509
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2489.397
  • ...
Sabrımızı Zorlasalarda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Biz biliyoruzki zalimlerin işi zulümdür ama Müslüman sürekli ezilecek diye bir şeyde yoktur. Yine biz biliyoruz ki geçmişte yaşayan zalim nemrut ve yandaşlarının o günkü mustazaf topluma yaptıkları zülmün aynısını, bugünkü zalim ve ateşseverlerde bu mustazaf toplumlara yapıp, her tarafı yakıp, yıkıyorlar.
İbrahimi ateşe atan düşünce bugünde ne yazık ki hala devam etmektedir. Ateşe tapan ve umudu ateşte bulanlar şunu iyi bilsinlerki birgün yaktıkları bu ateş kendilerini yakıp, yok edecektir. Nemrudun ateşi İbrahimi yakmadığı gibi, bilakis o ateşi serin ve yeşil bir gül bahçesine çeviren ALLAH, inanıyoruz ki bugünkü zalimlerin ateşe verdikleri, Mustazafların dernek ve evlerini koruyup ve bu uğurda Şehid olanların mekanlarını gül bahçesine çevirecektir. Yine, o ALLAH ki İbrahimi ateşe atan zalim hükümdar nemrudu bir sivrisineğe karşı kendini koruyamayacak kadar aciz bıraktığı gibi, bugünkü zalimleri de Müslümanlara karşı aciz bırakacaktır inşallah (amin).

Bu İslam düşmanlarının oyunlarına gelmeyip
Sabrımızı zorlasanız yine karşınızda sabır,
Allah için ölüm, zindan bizler için değil kahır
diyeceğiz.

İ. Halil Yıldırım / Adıyaman - Yaş: 20


Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir