• DOLAR 32.575
  • EURO 35.017
  • ALTIN 2430.659
  • ...
Yürek Yangınım 2
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ey İslam! Ey Yürek Yangınım!
Hasretin bizi yakıp kavurdu.
İçimizde özlemler, umutlar depreşti. Issız gecelerde gözyaşlarımızda aradık seni. Dualarımız da yer açtık sana. Belki aniden geliverirsin kalplerimize. Çünkü sana meftun bu yürekler. Genç-yaşlı, kadın-erkek bekliyorlar yıllarca. Gözler yola dikili… Kulaklar sese kilitli…
Ey yüreğimin âhı!
Gel de zalimin kalbine kılıç; mazlumun yüreğine merhem ol. Zalimin yaptıklarından hesap sor. Kır şu çağdaş putları. Komünizmleri, demokratları da neymiş? Devir tek tek onları ve bunu yapan elleri. Maskelerini indir de görsün ümmet hallerini.
Gel de karanlıktan nura çıkar şu mecnunane yürekleri. Baksana herkes feryadı figan içinde… Sanki çıldırmış insanlık. Bir meçhule yuvarlanıyormuş. Nereye gittiğini bile bilmeden. Hayâ, namus, iffet raflarda kalmış. Sevgi, nefretle; barış, savaşla; güven, ihanetle yer değiştirmiş.
Ey yürek yangınım!
Kara sevda gibi yer ettin gönüllere. Acaba bir hazan mevsiminde mi gelirdin? Yoksa şimdiden mi göründün?
Sanki ufuklar bir güneşin habercisi
Akan şehit kanı da bunun göstergesi
Dinle! Tek yürek olmuş bu ümmetin sesi.
Lailahe illallah bizlerin her nefesi.

Allah Ubeydullah abimizin şahadetini kabul etsin ve başta ailesi olmak üzere tüm ümmetin başı sağ olsun.
Selam ve dua ile…

Elif / Batman – Yaş: 19


Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir