• DOLAR 32.44
  • EURO 35.43
  • ALTIN 2330.66
  • ...
MÜSİAD`dan KOSGEB Hibe Destekleri Konulu Bilgilendirme Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Üyeleriyle kaynaştırmayı ve kurum çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler almaları amacıyla düzenlenen MÜSİAD İstişare toplantısının konuğu KOSGEB il Müdürü Evren Arıkan oldu.

 

İstişare toplantısında açılış konuşması yapan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, KOSGEB Müdürü Evren Arıkan`a katılımlarından dolayı teşekkür ederken, KOSGEB Hibe Destekleri hakkında zaman zaman Arıkan`a başvurduklarını belirtti. Özdemir, \"Önümüzdeki günlerde KOSGEB`inde destek vereceği MÜSİAD- ABD iş gezisi düzenleyeceğiz. Bununla ilgili çalışmalara devam ediyoruz. Bu konuda olduğu gibi, her konuda kendilerini bilgilendirme noktasında yalnız bırakmadıkları için Sayın Evren Arıkan`a tekrar teşekkür ediyorum\" dedi.

 

KOSGEB il Müdürü Evren Arıkan yaptığı değerlendirmede MÜSİAD`ın her davetine severek iştirak ettiklerini, çalışmalarında ve özellikle tanıtımlarında MÜSİAD`ın etkinliğinin de etkili olduğunun altını çizdi.

 

Arıkan, MÜSİAD üyelerine KOSGEB desteklerinden bahsederek, özellikle iş birliği `güç birliği` adlı projenin kendilerine çok yarar sağlayacağını ifade etti. Arıkan, MÜSİAD`ın düzenlediği girişimcilik eğitimlerinden sertifikalarını alan girişimcilerin KOSGEB`e başvurmaları durumunda ve gerekli şartları yerine getirdiklerinde 30 bin TL hibe desteği alabileceklerini ifade etti.
Toplantının sonunda MÜSİAD üyelerinin sorunlarını ve önerilerini dinleyen Arıkan, toplantıya katılan herkese teşekkür ettiğini belirtti. (M.Enes İmir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir