• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Camiler Çiçek Açmaya Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez`in girişimiyle hazırlanan `Cami-Çocuk Buluşması` projesi kapsamında başlatılan çalışmalar Tarsus`ta meyvesini vermeye başlarken, proje ile camiler adete çocuklar ile çiçek açtı.
 
Bu proje kapsamında, yıllardır çocuk sesine hasret kalan Tarsus Bahşiş Beldesi Camisinde, artık çocuk sesleri eksik olmayacak.

2012 Yaz Kursu ile başlayan "Namazımı Camide Kılıyorum" projesi meyvelerini vermeye başladığını belirten Bahşiş Beldesi Camii İmam-Hatibi Reşit Öz, tarafından başlatılan çalışma ilecemaate ve Camiye en çok katılan minik yavrular periyodik olarak kontrol edildikten sonra en çok katılım sağlayanlar tespit ediliyor ve çeşitli hediyelerle taltif ediliyor.
 
Bahşiş Beldesi Camii İmam-Hatibi Reşit Öz yaptığı açıklama da, "Bu sene, bir çok etkinliklerin yapıldığını,en son olarak "Namazımı Camide Kılıyorum"projemizin öğrencilerimiz ve velileri arasında ilgi uyandırdığını müşahede ettik.Pozitif gelişmelerin sevinçle karşılandığını gördük.Projemiz kapsamında, 40 gün boyunca Camiye en çok İştirak eden Öğrencimiz öngörülen Lap top PC yi kazandığını,ikinci ve üçüncüye ise bisiklet ve mp3 hediye edildi. Bu anlamda çalışmalarımız duraksamaksızın devam edecektir." dedi.(A. Hakim Kurt-İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir