• DOLAR 32.575
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.517
  • ...
Doğumda Vefat Eden Anne Toprağa Verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Gaziantep`te yaşayan İngilizce öğretmeni Sevilay Macit Ercan (31) doğum için gittiği özel bir hastaneye yatış yaptı. Doktorların doğumun sezaryenle yapılması gerektiğini ısrar etmelerine rağmen Ercan, normal doğum yapmakta ısrar etti.

Doğum anında annenin hayatının riske girdiğini gören doktorlar bebeği sezaryenle aldı. Doğumdan sonra anne Ercan, hayatını kaybederken, bebek sezaryenle kurtarıldı.

Annesinin adı verilen bebekte iki gün sonra yoğun bakımda hayatını kaybetti. Sevilay öğretmenin ölüm nedeni raporlara, `Solunum Depresyonu` olarak geçildi.

Sevilay öğretmenin cenazesi babası Orhan Ercan tarafından Gaziantep`ten alınarak, memleketi Tarsus`a getirilerek toprağa verildi. Annesinden iki gün sonra vefat eden bebeğin cenazesi ise özel bir şirkette çalışan babası Cem Macit tarafından Gaziantep`te toprağa verildi.

Sevilay öğretmenin babası Orhan Ercan, doktorlardan şikâyetçi olmadıklarını söyledi. Bebeğin ise doğumdan iki gün sonra vefat ettiğini söyledi. Durumun nasıl olduğunu doktorlardan dinleyen baba Orhan Ercan, \"Kızım doktorların ısrarına rağmen sezaryenle değil de normal ameliyatı kabul etmiştir. Ben doktorlarımızdan şikâyetçi değilim\" dedi. (A.Hakim Kurt- R.Tekyıldız- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir