• DOLAR 32.5
  • EURO 34.59
  • ALTIN 2479.096
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 31 Ekim 2012 Çarşamba günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;


BATMAN BASIN.COM; `YİNE ÇOCUKLARI KULLANDILAR`
Batman`ın çeşitli yerlerinde olay çıkaran PKK/BDP yandaşları yine çocukları kullandı.

`Nasıroğlu: Kepenklerin Kapatılması Eylemine Karşıyız`
BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, bölgede yaşanan kepenk kapattırma eylemlerinin gönüllü bir eylem olmaktan çıktığını ve eylemin amacının ve şeklinin demokrasi ve barışla bağdaşmadığını ve bu olaya karşı olduklarını söyledi.


BATMAN UMUT GAZETESİ; `ÜNİVERSİTEDE BAYRAMLAŞMA`
Üniversitenin akademik ve idari personelleri üniversitenin Rektörlük girişinde bir araya geldi.

`Olaylı Gün`
Cezaevlerindeki mahkumların başlattığı açlık grevlerine dikkat çekmek için yapılan boykot çağrısına kentin büyük bölümü kepenk kapatırken, bazı yerlerde olaylar yaşandı. Olaylarda 4 kişi gözaltına alındı.


BATMAN PUSULA GAZETESİ; `PROVOKATÖRLER İŞ BAŞINDA`
TOKİ Dumlupınar İlköğretim Okuluna ait direkte asılı bayrağı indiren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bayrağı yaktıktan sonra olay yerini terk ettiler.

`TPAO`da Bayramlaşma`
TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, Bölge Müdür yardımcıları, ünite amirleri ile personeller bayramlaşmak üzere TPAO tesislerinde bir araya geldi.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `DOĞANTAY: TARIMA MÜSAİT ARAZİLER BETON YIĞININA DÖNÜŞMESİN`
Uzun yıllar Batmanda esnaflık yapan yaklaşık 3 yıldan bu yana da emlak sektörüyle uğraşan Belde Mahallesi TPAO Bulvarı Ece Apartmanı 207/A`da hizmet veren Bilge Emlak Danışmanlığı sorumlusu Salih Doğantay, tarım arazilerinin her geçen gün yapılaşma nedeniyle azaldığına dikkat çekti.


`Hırsızlar Evi Soyup Soğana Çevirdi`
Batman`da hırsızlar girdikleri bir evden yaklaşık 30 bin TL değerinde döviz, altın ve muhtelif ev eşyası çaldı.

BATMAN POSTASI GAZETESİ; `İLÇE OTOGARINDA İZDİHAM`
Vatandaşlar, Kurban Bayramı tatilinden sonra komşu il ve ilçelere gitmek için ilçe otogarına akın edince yoğunluk yaşandı.

`Elektrik Kablosu Koptu!`
Batman`ın işlek caddelerinden biri olan \"Mehtap`a yakın kavşakta bir direğin, elektrik kablosu, büyük bir gürültüyle koptu.


BATMAN GAZETESİ; `BATSO KEPENK KAPATMAYA KARŞI`
BATSO Başkanı Nasıroğlu \"Kepenklerin kapatılması eylemine karşıyız\" BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, bölgede yaşanan kepenk kapama eylemlerinin gönüllü bir eylem olmaktan çıktığını, eylemin amacının ve şeklinin demokrasi ve barışla bağdaşmadığını söyledi.

`6 Aracın Lastikleri Patlatıldı`
Bahçelievler Mahallesi 1622. sokakta park edilen 6 aracın lastiği, kimliği belirsiz şahıslar tarafından kesildi.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `VALİ ARSLAN:`HAK ARAMA DEĞİL, ZULÜM``
Batman`da dün kent merkezinde kepenklerin kapatılması konusunda görüşlerini dile getiren Vali Yılmaz Arslan \"Bu bir hak arama uygulaması değil, insanlara yapılmış bir zulümdür\" dedi.

`21 Bin Kişi Acil`e Kaldırıldı!`
Batman`da 24 Ekim Çarşamba günü (arefe) ile 29 Ekim Pazartesi akşamına kadar hastanelerin acil servislerine binlerce kişi başvurdu.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE BAYRAMLAŞMA`
Batman İl Sağlık Müdürlüğü`nde bayramlaşma töreni yapıldı. Yapılan bayramlaşma törenine İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Birim Sorumluları ile sağlık çalışanları katıldı.


BATMAN MEDYA GAZETESİ; `AVRUPA`DAN BATMAN`A YARDIM ELİ`
Avrupa`da faaliyet gösteren 3 yardım kuruluşu, Batman`da kestirdikleri kurban etlerini Umut-Der aracılığıyla fakir ve muhtaç ailelere dağıttı.


BATMAN DURUŞ GAZETESİ; `NASIROĞLU: KEPENKLERİN KAPATILMASI EYLEMİNE KARŞIYIZ`
BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, bölgede yaşanan kepenk kapattırma eylemlerinin gönüllü bir eylem olmaktan çıktığını ve eylemin amacının ve şeklinin demokrasi ve barışla bağdaşmadığını ve bu olaya karşı olduklarını söyledi.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `PTT MERKEZ MÜDÜRÜ ATILGAN, GÖREVDE`
14 Yıl aradan sonra Batman`a yeniden dönen tecrübeli yönetici Nihat Atılgan, PTT Batman Merkez Müdürlüğü görevine başladı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir