• DOLAR 32.367
  • EURO 35.184
  • ALTIN 2323.966
  • ...
Özürlü Çocuk 5 Gündür Kayıp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa`nın Siverek ilçesi Dicle Mahallesi 26. Sokakta ikamet eden 7 çocuklu Vurmak ailesinin 15 yaşındaki zihinsel ve fiziksel engelli çocukları Doğan Vurmak`tan 5 gündür haber alınamıyor.

İddiaya göre, Kurban Bayramının 2.günü bayram şekeri toplamak amacıyla evden çıkan Doğan Vurmak, akşam eve dönmeyince ailesi durumu polise haber verdi. Polisin ve ailesinin tüm aramalarına rağmen izine rastlanamayan engelli çocuktan 5 gündür haber alınamıyor.

Çocuğunun kaybolmasından dolayı 5 gündür ailece perişan olduklarını söyleyen anne Adalet Vurmak, çocuğunu gören ve duyan vicdan sahiplerini en yakın karakola bildirmesini istedi.

Anne Adalet Vurmak, "Çocuğum hem zihinsel hem de fiziksel engellidir. Çocuğumu gören duyan kim varsa Allah rızası için insaniyet namına en yakın karakola başvursun" dedi.

Amca Ahmet Vurmak ise yeğenini mahalle mahalle dolaşarak aradıklarını belirterek, "Siverek`te tüm aramalarımıza rağmen yeğenimi bulamadık. Yeğenimi bulmak için bugünden itibaren çevre il ve ilçelerde onu arayacağız. Yeğenimi görenlerin insaniyet namına en yakın polis karakoluna veya 0542 720 8890 nolu telefon numarasına bildirmesini bekliyoruz" dedi. (A.Uğurlu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir