• DOLAR 32.585
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2428.8
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 28 Mayıs 2011 Cumartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Öğrenciler gürültü istemiyor
4-5 Haziran`da yapılacak olan SBS, Bursluluk Sınavı`na girecek öğrenciler parti araçlarının yüksek sesle müzik çalmalarından dolayı motive olamadıklarını belirttiler.

Siyasi partiler arası propaganda yarışı hız kazandı. Parti amblemleri ve bayraklarıyla süslenen araçlar cadde ve sokaklarda yüksek sesle müzik çalarak propaganda yapması yol açtığı gürültü kirliliği ile vatandaşları rahatsız etmeye başladı. Özellikle sınavlara hazırlanan ve okullarda eğitim gören öğrenciler ders saatinde dışarıdan gelen müzik sesi nedeniyle derse konsantre olmakta zorlanıyor.

Bingöl`ün Sesi Gazetesi: Atalay`dan ÇTV uyarısı
Belediye Başkanı Serdar Atalay, 2011 yılı emlak ve iş yeri çevre temizlik vergilerinin 1`nci taksitlerinin ödenmesi ve vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri hususunda uyarıda bulunuldu.

 

Bingöl Olay Gazetesi: İHD`den Kayıplar Haftası paneli
İnsan Haklar Derneği (İHD) Bingöl Şubesi, `Kayıplar Haftası` nedeniyle bir panel düzenleyecek.

 

İHD Bingöl Şube Başkanı Nihat Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada `Kayıplar Haftası` münasebetiyle "86.Yıldönümünde Şark İstiklal Mahkemeleri ve Mahkemelerin Bingöl`e Etkileri " konulu panel ve sinevizyon gösterimini gerçekleştireceklerini bildirdi.

 

29 Mayıs 2011 Pazar günü saat 14.30`da Kültür Merkezi`nde yapacakları panele katılımcı olarak Dr. Hişyar Özsoy ve Feyzullah Deniz katılacağını ifade eden Aksoy, panele tüm Bingöl halkının davetli olduğunu belirtti.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: "Asıl körlük gözlerin değil, kalplerin körlüğüdür"
Bakan Yılmaz: "Engelli olmayan bir insan yok. Şu veya bu şekilde hepimiz engelliyiz. Ama hepimiz aynı zamanda normaliz. Hepimiz belli becerilere sahibiz. Önemli olan potansiyelimiz neyse, onu sonuna kadar kullanıp, kullanmamamızdır. Bana göre başarı da budur.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: Mezarlıklardaki çalışmalar devam ediyor
Bingöl Belediyesi tarafından Yeni Mahalle eski mezarlığına kilitli parke taşı, peyzaj ve istinat duvarının yapımına başladı.

Belediye Başkanı Serdar Atalay, sorumluluk alanlarındaki mezarlıklarda ana yol ve yürüyüş yollarına kilitli parke taşı döşendiğini, çevresinde ise peyzaj çalışması yapıldığını söyledi. Mezarlıklardaki çalışmalar hakkında bilgi veren Atalay, Yeni Mahalle eski mezarlığında sürdürülen çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanacağını, daha sonra aynı uygulamanın bütün mezarlıklarda yapılacağını belirtti.
Ali Yıldırım - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir