• DOLAR 32.382
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Van Basınından Öne Çıkan Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden öne çıkan haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: 40 KOYUN TELEF OLDU
Önceki gece saatlerinde ahıra giren ve ne olduğu tespit edilemeyen yırtıcı hayvanlar 84 koyundan 40 tanesini boğarak telef etti.

Topçuoğlu: Mavi Marmara Bir Meta Haline Getirildi
Siyonist İsrail tarafından Gazze`ye insani yardım götürürken uluslar arası sularda saldırıya uğrayan Mavi Marmara Gemisi`nde şehid olan 9 kişiden biri olan Çetin Topçuoğlu`nun aynı gemide gazi olan eşi Çiğdem Topçuoğlu Mavi Marmara`yı ve sonrasını Kurban Bayramı için depremin birinci yıl dönümünde geldiği Van`da muhabirimize değerlendirdi.

Van Rahmeteli 2 Bin Aileye Et Dağıttı
Van Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye derneklerden Van Rahmet Eli Gıda Bankasının aracılık ettiği kurban kesiminden elde edilen yaklaşık 2,5 ton et 2 bin aileye ulaştırıldı.

GAZETEVAN: ÖĞRENCİLER İSYAN ETTİ
Aylardır konteynır sınıflarda eğitim gördüklerini söyleyen öğrenciler, okulların durumu konusunda büyük bir belirsizlik yaşandığını ve bu nedenle konteynır sınıflara mahkum edildiklerini belirttiler.

VANHAVADİS: 11 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLÜ BULUNDU
Özalp ilçesinde, camiye ait tuvaleti işleten bir çocuk kimliği belirlenemeyen kişilerce kesici aletle öldürüldü.

MERKÜR HABER: VAN`DA 3200 AİLEYE KURBAN ETİ DAĞITAN HASENE DERNEĞİNE TEŞEKKÜR BELGESİ
Van Valisi Münir Karaloğlu, bayramda 3 bin 200 aileye kurban eti dağıtan merkezi Almanya`da bulunan IGMG Hasene Derneği`ne bir teşekkür belgesi verdi.

VANHABER GAZETESİ: KIŞ GELDİ DEPREMLER YİNE BAŞLADI
23 Ekim 2011 ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde meydana gelen büyük depremlerle yıkım yaşayan Van son bir yıl içerisinde 12 bin civarı artçı ve ilksel deprem ile sallandı. Deprem psikolojisini üzerinden atmaya çalışan Van depremin yıl dönümünde sallanmaya devam ediyor. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir