• DOLAR 32.552
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2427.63
  • ...
​Çöp evden servet çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Fırat Mahallesi'nde ikamet eden Hafize ile kızı Âmine Dağ'ın yaşadığı evin çöp ile pis kokudan geçilmemesi üzerine İLKHA'nın yaptığı haber belediye ekiplerini hareket geçirmiş, ekipler evden 5 kamyon çöp çıkarmıştı. Çöp ev, şimdi de temizlik sonrası ortaya çıkan altın takılar ve nakit parayla gündeme geldi.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer'in talimatıyla harekete geçen Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöpleri temizlemek için söz konusu adrese intikal ettiklerinde gördükleri manzara karşısında adeta şok geçirdi.

Evin iç ve dışının çöp ve hurda yığınıyla dolu olduğunu gören ekipler hemen harekete geçti. Evin içinden ve bahçeden 5 kamyon çöp çıkartıldı. Evin temizlenmesi sırasında ekipler adeta bir servetle karşılaştı.

Evden 6 burma bilezik, bir zincir, 5 yüzük, 2 küpe, bir künye bir saat 2 yarım altın ve 7 bin TL çıktı. Olayın ardından Hafize Dağ’ın oğlu İdris Dağ çağrılarak onun şahitliğinde para ve altın takılar sayılıp tutanak tutuldu ve muhafaza altına alındı. (Mehmet Aslan-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir