• DOLAR 32.514
  • EURO 34.619
  • ALTIN 2500.722
  • ...
Bayramın Son Gününde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK -Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ`ın iç kesimleri, Bitlis, Van, Hakkari ve Şırnak çevreleri ile bu akşam ve gece saatlerinde Iğdır, Antalya, Çanakkale ve Balıkesir`in Edremit, Burhaniye ve Havran ilçelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara ve Kuzey Ege`de kuvvetli (40-60 Km/S) esmesi bekleniyor.

 

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

 

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege`de kuvvetli (40-60 Km/S) esmesi bekleniyor.

 

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege`de güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 Km/S) şekilde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Deniz ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

BÖLGELERE GÖRE HAVA

MARMARA: Parçalı batısı çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ`ın iç kesimleri ile bu akşam ve gece saatlerinde Çanakkale ve Balıkesir`in Edremit, Burhaniye ve Havran ilçelerinin aralıklarla yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 Km/S) esmesi bekleniyor.

 

EGE: Genellikle parçalı, kıyılarının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kuzey Ege`de güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 Km/S) esmesi bekleniyor.

 

AKDENİZ: Batısı parçalı bulutlu ve bu akşam saatlerinde Antalya çevreleri kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer kesimlerinin parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazar) sabah saatlerinde kuzeybatı kesimlerinin yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor.

 

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazar) sabah saatlerinde iç kesimlerinin yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor.

 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

DOĞU ANADOLU: Genellikle parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Iğdır, yarın (Pazar) öğle saatlerinde Bitlis, Van, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA
Ankara: Az bulutlu (9/24)
İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu -rüzgârlı (17/26)
İzmir: Çok bulutlu -rüzgârlı (19/26)
Bursa: Çok bulutlu (13/29)
Konya: Az bulutlu (6/22)
Adana: Az bulutlu (14/26)
Mersin: Az bulutlu (17/25)
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu (10/21)
Batman: Parçalı ve çok bulutlu (12/20)
Şanlıurfa: Parçalı ve az bulutlu (12/21)
Gaziantep: Parçalı ve az bulutlu (9/22)
Mardin : Parçalı ve çok bulutlu (10/20)
Van: Gök gürültülü sağanak yağışlı (3/13)
Bingöl: Çok bulutlu (6/19)
(Ayhan Kaya-İLKHA )

Bu haberler de ilginizi çekebilir