• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Rahmet Gıda Bankası, Kurban Eti Dağıtarak Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Kızıltepe Rahmet Gıda Bankası, Kurban Bayramı yardım faaliyetleri kapsamında hayırseverlerin bağışladığı onlarca kurbanlığın, hijyenik ortamda kesimini gerçekleştirdi. Yetkililerinin nezaretinde kesilen kurbanlıkların etleri, muhtaç ailelere dağıtılmak üzere paketlendi.

Kurbanlık et dağıtım çalışmalarını her sene Allah nasip ederse daha kapsamlı ifa etmeye çalışacaklarını belirten Rahmet Gıda Bankası Başkanı M.Şirin Öz, \"Dernek olarak ortaya koyduğumuz çalışmalar neticesinde toplamış olduğumuz 10 büyük ve 18 küçükbaş kurbanlık bağışı şu anda gönüllülerimiz tarafından kesildi. Müsait ortamda kestiğimiz bu kurbanlıkların etlerini paketleyerek bekletilmeden ihtiyaç sahibi olan en az 1000 aileye verilmek üzere dağıtmaya başladık\" dedi.

Kurban Bayramı çalışmaları kapsamında; gıda, bayramlık giysi-ayakkabı ve kurbanlık et dağıtımına ek olarak başka hizmetlerinin de olduğunu belirten Öz; \"Bayram çalışmalarımız kapsamında yüzlerce kişiye kurbanlık alma konusunda önayak olduk. Onları sağlam dürüst alışveriş yapabilecekleri kurbanlık besicilerine yönlendirdik. Böylece kurbanlıkları gayet hesaplı fiyatlarla aldılar\" açıklamalarında bulundu.

Rahmet Der Gıda Bankası olarak Kurban Bayramı yardım çalışmalarına destek veren hayırseverler ile bayram boyunca hizmet eden dernek gönüllülerine teşekkür eden Öz, \"Herkesin bayramını tebrik eder, huzur, kardeşlik ve birbiriyle paylaşan bireyler olmayı umuyorum\" dedi. (Masum Erden - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir