• DOLAR 32.571
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2424.157
  • ...
Viranşehir Cami Der Fakir ve Yetimleri Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Viranşehir ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Cami Der Kurban eti dağıtımlarına başladı. Bayrama 10 gün kala 250 yetim ve fakiri giydiren dernek, bayramda da 200 aileye kurban etti dağıttı.

Avrupa Yetim Der ve Saidi Nursi Vakfı`nın kestiği kurbanlıkların dağıtımına da destek olan dernek, kendi kestiği kurbanları da aralıksız dağıttı.

Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Cami Der Yardım Komisyonu Başkanı İbrahim Halil Dolaş, \"Kurban etlerini bu mübarek günlerde dağıtmamız bizleri mutlu etti. Sağ olsun birçok üye ve gönüllümüz bayramlaşmalarını bile yapmadan bu hayır işine koştu. Yardımı alan ailelerin sevinci ve hayır duaları bizlere en mutlu bayramı yaşattı. Kurban bağışı ve dağıtım işinde görev alan hayırsever vatandaşlarımıza ve üyelerimize teşekkür ederiz. Allah hayırlarını kabul etsin\" dedi.

Memnuniyetlerin dile getiren vatandaşlar ise, \"Bu yağmurlu ve mübarek günlerde herkes çocukları, aile ve dostları ile bayram ederken Cami Der üyelerinin fedakarlığı bizleri mutlu etti. Biz bu hizmeti takdir ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin ve hizmetlerini daim kılsın\" şeklinde hayır dualarda bulundu.

Kesilen kurbanlıkların etleri 2 kilo olarak paketlenip ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. (Sabri Acet - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir