• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
Milas`ta kaza: İkisi polis 4 kişi Öldü (yenilendi)
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUĞLA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi için şehrin bütün ilçelerinden polis memurları merkeze çağrıldı, Antalya’dan da Çevik Kuvvet takviyesi istendi. Polis memurları Ömür Nam (29) ve Mustafa Tunç (36), mitingden sonra Milas’a dönmek için yola çıktı. Nam`ın kullandığı 44 HR 154 plakalı özel otomobil, saat 00.30 sıralarında karşı yönden gelen Ercüment Bütün idaresindeki 48 LN 638 plakalı otomobille çarpıştı. Araçta sıkışan iki polis memuru ve diğer arabanın sürücüsü Bütün kaza yerinde, Suna Yıldız ise kaldırıldığı Özel İzan Hastanesi`nde yaşamını yitirdi. Kaza sebebiyle Milas-Yatağan karayolu yaklaşık 1 saat kapandı.
Cenazeleri İzmir Adli Tıp kurumu`na götürülen şehit polis memurları için bugün saat 16.00`da İzmir Valiliği önünde tören düzenlenecek. Törenden sonra Ömer Nam memleketi Aydın’a, Mustafa Tunç ise Elazığ’a gönderilecek.

 

Milas Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve diğer polis yöneticileri kaza mahalline gelerek bilgi aldı. Kaza sonrası Milas-Yatağan Karayolu 1 saat boyunca trafiğe kapatılırken soruşturma başlatıldı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir