• DOLAR 32.56
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2426.229
  • ...
Bayramın Üçüncü Gününde Hava
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; ülkenin doğu bölgelerinde sabah ve öğle saatlerinde devam edecek yağışlara ilave olarak akşam saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Kuzey Ege kıyılarında sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişleri bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin batı kesimlerinde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.


RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERE GÖRE HAVA
MARMARA: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Balıkesir`in kıyı ilçeleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar batısında lodostan kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek.
EGE: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra kuzey kıyılarının kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yerel olarak sis hadisesi bekleniyor. Rüzgar kıyılarda güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzeyinde yerel olarak sis hadisesi bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yerel olarak sis hadisesi bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu, Rize ve Artvin çevreleri aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Orta Karadeniz`in iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yerel olarak sis hadisesi bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Bingöl çevrelerinin sabah ve öğle saatlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, doğusunun sabah ve öğle saatlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA
Ankara: Parçalı bulutlu (7/22)
İstanbul: Çok bulutlu (14/24)
İzmir: Parçalı bulutlu (14/22)
Bursa: Çok bulutlu (11/25)
Konya: Parçalı bulutlu (7/21)
Adana: Az bulutlu (14/26)
Mersin: Az bulutlu (15/26)
Diyarbakır: Gök gürültülü sağanak yağışlı (10/19)
Batman: Gök gürültülü sağanak yağışlı (10/17)
Şanlıurfa: Gök gürültülü sağanak yağışlı (12/21)
Gaziantep: Gök gürültülü sağanak yağışlı (9/17)
Mardin : Gök gürültülü sağanak yağışlı (9/16)
Van: Sağanak yağışlı (5/13)
Bingöl: Sağanak yağışlı (9/16) (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir