• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Tarsus`ta Açık Havada Bayramlaşma Merasimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, Cuma Namazı çıkışında Küçük Minare Caminde düzenlediği bayramlaşma merasimine yoğun katılımın olduğu gözlenirken, vatandaşların oldukça beğenisini topladığı gözlendi.
 
Peygamber Sevdalıları Platformuna üye olan Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, Küçük Minare Camiinde kılınan Cuma Namazının ardından, cami çıkışında, lokum ve gül suyu ikramı ile birlikte hep birlikte tekbirler eşliğinde bir bayramlaşma gerçekleştirdi.
 
Gerçekleşen bayramlaşma merasimine yoğun katılım olduğu gözlenirken, cami çıkışında, yıllardan beridir unutulup giden bayramlaşma geleneği ile tekrar karşılaşan bazı vatandaşlarda, bayramlaşma merasimine katılarak, bu güzel organizeyi yapan dernek yetkililerine teşekkür ettiler.

Bayramlaşma merasimiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şube Başkanı Salih Demir, bayramların kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmesi bakımından önemli olduğunu belirtti. Bayramın 2. günü Küçük Minare caminde yaptıkları programa yoğun katılım olduğuna dikkat çeken Demir, 3. kez düzenledikleri bayramlaşma merasimlerinin önümüzdeki bayramlarda süreceğini söyledi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir