• DOLAR 32.371
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2325.545
  • ...
TESSEP`ten Bayram Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tesettür Seferberliği Platformu, Kurban Bayramı nedeni ile yayınladığı kutlama mesajında, Yüce Allah`ın, Arafat`a duran milyonlarca hacının duası hürmetine tüm İslam Alemine zaferler ve lütuflar vermesi temennisinde bulunuldu.

 

Kurban Bayramın bir kurtuluş olması dileğinin dile getirildiği mesajda, \"Kurban Bayramının, özellikle ismi anılınca hatıralarımıza, vahşi cinayetlerin, zulümlerin, katliamların, sömürülerin geldiği, tüm beldelerinin, kendilerini Rabbine Kurban olarak seçen tüm Mustazaf halklarının huzura, adalete, ve güzel günlere kavuşması temennisi içindeyiz.\" denildi.

 

Arafat`a duran milyonlarca hacının, duası hürmetine, Şanı Yüce Allah`ın, tüm İslam alemine, zaferler ve lütuflar vermesi dileğinin bulunduğu mesajın sonunda, \"Kamusal Alana Girene Kadar Değil, Zulüm ve İnanca Dayalı Sömürü Bitene Kadar\" sloganı ile çıkılan bu yolda Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) olarak, yıllardan bu yana bir sömürü olarak duran başörtüsü yasağı nedeni ile bayramlarımızın maalesef buruk geçtiğini biliyor ve bundan teessüf duyuyoruz. Bu nedenle TESSEP olarak bu bayramdaki en büyük temennimiz ve arzumuz, tüm dünyanın ve insanlığın İslam ve Kur`an örtüsü ile örtünmesidir. Tesettür Seferberliği Platformu olarak; tesettürün hayatımızın her alanında olması dileği ile Kurban bayramınızı tekrar tebrik eder ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah`tan niyaz ederiz\" ifadelerine yer verildi. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir