• DOLAR 32.504
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2486.831
  • ...
Peygamber Sevdalılarının Bayramlaşma Programları Açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Türkiye genelinde düzenledikleri kutlu doğum etkinlikleriyle adını duyuran Peygamber Sevdalıları Platformuna üye dernekler, bayramda gerçekleştirecekleri halka açık bayramlaşma programlarıyla üye ve gönüllüleriyle bir araya gelecek.

 

Platforma Üye Derneklerin Bayramlaşma Programları:
Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi: Önceki bayramlarda olduğu gibi Sümer Park`ta yapacağı kitlesel bayramlaşma programıyla halkla bayramlaşacak.

 

Yapılan açıklamada, 26 Ekim Cuma günü (bayramın 2. günü) Sümer Park`ta saat 13.00`te (Cuma namazından sonra) düzenlenecek kitlesel bayramlaşmaya tüm Diyarbakırlılar davet edildi.

 

Silvan Ümmet Der: Bayramın ikinci günü, 10 cami yarenin katledildiği Susa köyünde (Yolaç) üye ve gönüllüleriyle bayramlaşacak. Bayramlaşmaya tüm üye ve gönüllülerin yanı sıra ilçe halkı davet edildi.

 

Batman Peygamber Sevdalıları Platformu: kitlesel bayramlaşma 27 Ekim Cumartesi (Bayramın 3. günü) İkindi namazından sonra Eski SSK Hastanesi yanında bulunan parkta gerçekleştirilecek.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu Dönem Sözcüsü M. Ali Ortaç yaptığı açıklamada, bayramlaşmaya üye ve gönüllüleri ile halkı davet ederek, `Bayramlaşma Resulullah`ın (sav) sünneti ve bayramlar kurbanla birlikte İslam dinimizin şiarlarından olması hasebiyle bizler için çok önem arz etmektedir. Bu münasebetle Kurban Bayramı`nın 3. Günü `Batman Peygamber Sevdalıları Platformu` olarak Eski SSK Hastanesi yanında bulunan parkta inşallah tüm üye ve gönüllülerimiz ile birlikte kitlesel bir bayramlaşma düzenleyeceğiz. Bu bayramlaşmaya tüm halkımızı davet ediyoruz` dedi.

 

VAN
Van Peygamber Sedalıları Platformu: Platformdan yapılan açıklamada, bayramın ikinci günü Cuma namazından sonra Hz Ömer Camii avlusunda yapılacak geleneksel bayramlaşma törenine tün Vanlılar davet edildi.

 

ŞIRNAK
Şırnak Nuh Eğitim Der: 26 Cuma günü (bayramın ikinci günü) ikindi namazından sonra Dernek Konferans Salonunda dernek üye ve gönüllüleriyle bayramlaşacak.

 

Mustazaflar Cemiyeti Cizre Şubesi: 26 Cuma günü (bayramın ikinci günü), Cuma namazından sonra Nuh Nebi camiinde bayram programı yapacaktır.

 

Silopi İpekyolu Cami-Der: 26 Cuma günü (bayramın ikinci günü), saat 09.30`da dernek binasında dernek üye ve gönüllüleriyle bayramlaşacak.

 

MARDİN
Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şubesi:
Bayramın 3`üncü günü (Cumartesi Günü) Özgürlük Meydanı`nda öğle namazını müteakiben bayramlaşma program düzenleyecek.

 

Nusaybin Düşünce-Der: Bayramın ikinci günü (Cuma günü) saat 10.00`da dernek merkezinde üye ve gönüllüleri arasında bayramlaşma merasimi gerçekleştirecek.

 

Midyat Azim Der: Bayramın ikinci günü (Cuma günü) dernek binasında ikindi namazını müteakiben dernek binasında bayramlaşma programı yapacak.

 

AKDENİZ PEYGAMBER SEVDALILARI:
Peygamber Sevdalıları Akdeniz Bölge Koordinatörlüğü de Kurban Bayramı münasebeti ile Mersin, Tarsus, Adana, Ceyhan, Antalya, Osmaniye ve Konya`da kitlesel bayramlaşma merasimleri düzenleyecek. Bayramlaşma programlarına tüm Müslümanlar davet edildi.

 

Adana: Bayramın 2. günü cuma namazı çıkışı Sabancı Merkez Camii

 

Ceyhan: Bayramın 3. günü öğle namazı sonrası Ceyhan İlim-Der Binası

 

Mersin: Bayramın 3. günü ikindi namazı sonrası Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şube Binası

 

Tarsus: Bayramın 2. günü Cuma namazı çıkışı Küçük Minare (Melik Tahir) Camii

 

Antalya: Bayramın 3. günü ikindi namazı çıkışı Murat Paşa Camii

 

Osmaniye: Bayramın 3. günü saat: 10.00`da Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği (OSİYAD) Dernek Binası

 

Konya: Bayramın 3. günü ikindi namazı çıkışı Şerafeddin Camii

 

İZMİR

Mustazaflar Cemiyeti İzmir Şubesi: Kurban Bayramı`nın 4. günü öğle namazının ardından üye ve gönüllüleriyle Buca-Akıncılar Bilal-i Habeş Camii`nde bayramlaşacağını duyurdu.

BURSA

Bursa Peygamber Sevdalıları Platformu: Bursa halkının davet edildiği bayramlaşma merasiminin, bayramın 3. günü öğle namazından hemen sonra Bursa Ulu camii bahçesinde gerçekleştirilecek. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir