• DOLAR 32.507
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2490.058
  • ...
SON DAKİKA
Gaziantep Umut-Der Suriyeli Ailelere Bayram Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Muhtaçlar ile Dayanışma ve Umut Derneği (Umut-Der) ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Gaziantep`te çadır kentlerin dışında yaşayan Suriyeli ailelere Kurban Bayramı öncesi gıda, giyim, ayakkabı ve çeşitli ev eşyası yardımında bulundu.
 
Şehitkamil ilçesi Atakent mahallesinde bulunan dernek binasına derneğin araçlarıyla getirilen Suriyeli aileler, kendi beğendikleri ayakkabı, kazak, gömlek, pantolon, kaban ve eşyasının yanında gıdalarını aldılar.
 
Son İki Günde 26 Suriyeli Aileye Yardım
Bayram öncesi son iki gün içerisinde toplam 26 Suriyeli muhtaç aileye yardım yaptıklarını ifade eden Umut-Der başkan yardımcısı Mustafa Çelik, `Suriyeli Ailelere bayram öncesi sevinçlerine katkıda bulunmak için yardımlarımız devam ediyor. Bu yardımları da özellikle çadır kentlerin dışında Gaziantep`in çeşitli yerlerinde gerek yakınlarının yanında kalan gerekse de diğer yerlerde kalan Suriyeli ailelere yapıyoruz.` dedi.
 
Aylık Düzenli Yardımlar da Yapılıyor
Karkamış ilçesinde konaklama merkezi içerisinde çadırlarda yaşayan Suriyelilere de yardım yapmayı düşündüklerini ifade eden Çelik, Suriyeli ailelerin dışında da yardım çalışmalarının devam ettiğini vurgulayarak; `Bu tür yardım çalışmalarının yanı sıra muhtaç halkımıza yönelik aylık düzenli yardım çalışmalarımız da devam ediyor` dedi.
 
Yardım Severlere Çağrı
Yardımların süreklilik arz ettiğini vurgulayan Çelik sağduyulu hayırseverlere seslenerek; `Bu yardımlar süreklilik arz ettiği için doğal olarak sürekli bir akışında olması gerekiyor. Bu nedenle duyarlı hayırseverlerden yardımlarını talep ediyoruz.` ifadelerine yer verdi. (Şefik Mert - İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir