• DOLAR 32.565
  • EURO 34.876
  • ALTIN 2439.51
  • ...
Peygamber Sevdalıları Kurban Bayramı Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü`nün yayınladığı mesajda, Kurban bayramını idrak edeceğimiz bugünlerde, dünyanın dört bir yanından mustaz`af ve mazlum halkların iniltileri ve çığlıklarının gelmeye devam ettiği belirtilerek, \"Zulüm ve tuğyan bayram-seyran dinlememekte, katliam ve soykırımlarına devam etmektedir. Şanı Yüce Mevlamız şu yeryüzü coğrafyasında yaşananları en iyi bilen ve görendir. Dualarımız ve yakarışlarımız azametli arşın sahibi olan Allah Tebarek ve Teâlâ `yadır\" denildi.

Mesajın devamında, \"Yüce Rabbimizin biz Mü`minlere hediyesi olan bayramları başımızın üstüne koyuyor ve Peygamber Sevdalıları olarak ne olursa olsun bayramlara sahip çıkıp ihya etmeyi halkımıza tavsiye ediyoruz\" ifadeleri kullanıldı.

Mesajın sonunda, Mübarek Kurban Bayramının tüm İslam Âlemine ve insanlığa barış ve huzur getirmesi temenni edilerek, \"İslam âleminin vahdetine ve yekvücut olmasına vesile olmasını Şanı Yüce Mevlamızdan niyaz eder ve değerli Peygamber Sevdalısı halkımızın ve sizlerin bayramını tebrik ederiz\" denildi. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir