• DOLAR 32.494
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2433.14
  • ...
AKP`li Belediye Başkanının Oğlu Kaçırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`ın Hazro İlçesi`nin Ak Partili Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu`nun oğlu ve Ak Parti İlçe 2`inci Başkanı Fuat Mehmetoğlu, dün gece PKK`lılar tarafından kaçırıldı. Başbakan RecepTayyip Erdoğan bugünkü Aydın mitinginde de, partisinin PKK`nın  hedefinde olduğunu belirterek, isim vermeden, Bir ilçe başkanının oğlunun PKK tarafından kaçırıldığını söylemişti.

Diyarbakır Valiliği, Hazro İlçesi`nin Ak Partili Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu`nun oğlu veAK Partiİlçesi 2`inci Başkanı Fuat Mehmetoğlu`nun PKK`lılar tarafından dün gece kaçırıldığını açıkladı. Olay, dün saat 23.30 sıralarında Diyarbakır-Bingöl karayolunun Kocaköy-Gökçen Köyü yol ayrımında bir aracın yandığı ihbarı üzerine jandarma ekiplerinin olay yerine gitmesiyle ortaya çıktı. Ekipler yanan aracı söndürdükten sonra yaptığı incelemede araç şürücüsünün Hazro Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu`nun oğlu Fuat Mehmetoğlu olduğunu belirledi.

Diyarbakır Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Aracın bölümü PKK mensuplarınca ateşe verildiği ve araç şoförü Fuat Mehmetoğlu`nu da kaçırdıkları anlaşılmıştır. Fuat Mehmetoğlu`nun bulunmasına yönelik olarak yapılan araştırma, soruşturma ve takibe halen devam edilmektedir" denildi.

DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir