• DOLAR 32.386
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2326.429
  • ...
Silvan`da Evler Çamur Altında Kaldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Silvan`da etkili olan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur, özellikle Feridun Mahallesi sakinlerini etkilerken, altyapının yetersiz olduğu mahallede evleri çamur bastı.

 

Bu sorunun yıllardan beri olduğunu belirten mahalle sakinleri, sorunun bir türlü çözüme kavuşturulmamasına tepki gösterdi.

 

Mahalle sakinlerinden Eşref Mevlut, altyapının yetersiz olması nedeniyle yağmur suyunun kanalizasyon şebekesi içerisinden evinin içerisindeki tuvaletten attığını söyledi.

 

Bu bayram arefesinde evinin perişan bir durumda olduğunu ifade eden Mevlut, \"İtfaiye gelip evimin içerisini yıkadı ama nafile. Her sene aynı sorunu yaşıyoruz bir türlü belediye bu sorunumuza çözüm bulmadı\" dedi.

 

Yağmur suları nedeniyle yolun trafiğe kapandığını dile getiren Mevlut, okul dağılışı sırasında öğrencilerin yolun karşısına geçemediğini belirterek, 15`e yakın öğrenciyi kendisinin karşıdan karşıya geçirdiğini ifade etti.

 

Mevlut son olarak, bu sorun çözülmezse Diyarbakır`a, Diyarbakır`da da çözülmezse Ankara`ya dilekçe vereceklerini söyledi. (Yusuf Batı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir