• DOLAR 32.387
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2326.519
  • ...
Fırınlara Bayram Denetimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Fırınlarda hijyenik koşullar, sağlık karnesi, fiyat tarifesi ve gramaj konularında denetimlerde bulunan zabıta ekipleri, eksikleri olan işletmeleri uyardı, daha önce uyarı almasına rağmen eksiklerini gidermeyen işletmelere ise cezai işlem uyguladı.

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak simit ve ekmek üreten işletmeleri sürekli olarak denetlediklerini, bu denetimleri Ramazan ve Bayram gibi önemli günlerde sıklaştırdıklarını ifade eden Zabıta Müdürü Aydoğan İra, amaçlarının ceza yazmak olmadığının altını çizerek, tek düşüncelerinin halkın sağlıklı ekmeğe ulaşması olduğuna işaret etti.

Fırınlarda hijyen ve gramaj gibi birçok konuda denetimler yaptıklarını da sözlerine ekleyen İra, \"Kent merkezinde üretim yapan tüm fırınları denetledik.

 

Bazı işletmelerimizde gördüğümüz eksiklikleri işletme sahiplerine belirterek, bunların giderilmesini istedik. Daha önce uyardığımız, ancak eksikliklerini gidermeyen 20 işletmeye ise Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uyguladık. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle tüm esnafımızın ve Manisalı hemşerilerimizin bayramını kutluyoruz\" dedi. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir