• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ağrı`da Mini Kütüphane
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI-Geçtiğimiz yıl SODES tarafından kabul gören, Soğuk Günlerin Sıcak Kültür Evi ve Kütüphanesi projesi Ağrı Valisi Ali Yerlikaya tarafından açıldı.

Açılış sonrasında proje hakkında ilgililerden bilgi alan Vali Yerlikaya, eğitime yönelik yapılan çalışmaların önemli olduğunu ve bu konuda hem kamu hem de STK`lar nezdinde yapılan her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirtti.

Vali Yerlikaya, "Bugün burada 100 kişinin aynı anda yararlanacağı bir kütüphanenin ve 50 öğrenciye YGS, LYS, SBS sınavlarında yardımcı olabilecek bir etüt salonunun açılışını yaptık. Daha önce de SODES tarafından kabul gören diğer projelerimiz içinde de eğitime yönelik projeleri hizmete açtık. Bunlar Ağrı`nın eğitim alanında ilerlemesine ciddi katkılar sunacak. Bu yıl da eğitim için yapılan projeler konusunda daha önce de belirttiğimiz gibi pozitif ayrıcalık yapacağız. Çünkü bütün sorunların temelinde eğitimsizlik yatmaktadır. O halde bu konuda hep birlikte çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kültür Evi Kütüphane açılışına, Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Vali Yardımcısı Murat Güven, AK Parti Milletvekili Adayı M.
Kerim Yıldız ve öğrenciler katıldı.

Hamza Yılmaz-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir