• DOLAR 32.387
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.253
  • ...
Cemil Çiçek`ten Ruh İkizi Cevabı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek, BDP`li Filiz Koçali`nin açıklamalarını değerlendirirken,CHPve BDP`nin ilk defa iş birliği yapmadığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Hakkari`de yaptığı mitinge ilişkin itirafta bulunarak Başbakan`ı kızdırmak için CHP mitingine katıldıklarını söyleyen BDP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Koçali`ye Cemil Çiçek`ten cevap geldi. Seçim çalışmaları çerçevesinde Ankara`nın Kazan ilçesinde toplu açılış törenine katılan Çiçek, BDP`lilerin CHP mitingine katılmasına ilişkin açıklamaları için, bunları bildiklerini söyledi. Çiçek, ``Bunların iş birliği ilk defa olmuyor. Referandum oylama sürecinde de bu durum yaşandı. Bu beyanlar, açıklamalar ve görüntüler ruh ikizi olduklarının göstergesidir. Kimin kiminle olduğunu bu tablolar çok açık gösteriyor. Vatandaşımız bunların hepsini değerlendirir.`` dedi.

CHP liderinin özerklik açıklamalarıyla ilgili ise Cemil Çiçek, kendisine Kılıçdaroğlu ile ilgili birçok soru sorulduğunu ifade ederek şu açıklamayı yaptı: ``Bana Kılıçdaroğlu`nun özerklik açıklamalarıyla ilişkili görüşümü sorduklarında `şimdi Kılıçdaroğlu`nun söylediklerine bakmayın, yarın nasıl tevil edeceğine bakın` dedim ve tevil etmeye başladı. Şimdi bir şey söylüyor yarın başka bir şekilde değerlendirme yapıyor. Hakkari`de başka, gider İzmir`de başka konuşur. Bunları fazla değerlendirmenin gereği yok.``

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir