• DOLAR 32.551
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2425.675
  • ...
Halk Perişan Belediye Nerede?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman`da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağmur hayatı felç etti. Şehrin birçok noktasında olduğu gibi kentin en işlek caddesi olan Diyarbakır Caddesi ve Gülistan Caddesi`nde de yağmur nedeniyle göl oluştu. Yeraltı şebekesi yağışlar nedeniyle iflas ederken kanalizasyonlardan taşan atık sular caddeyi istila etti. Etkili olan sağanak yağış yolda çukurlar açtı, esnaf zarar gördü ve trafik felç oldu.

 

Batman`da öğleden sonra başlayan kısa süreli yağmur kentin alt yapı yetersizliğini gözler önüne serdi. Yeraltı şebekesinin yetersizliği nedeniyle rögarlardan taşan kirli sulardan yayılan kötü kokular vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

Bayram`dan dolayı eşyalarını kaldırımların üstüne bıraktıklarını ifade eden Esnaf Ramazan Kaya; \" Yağmur yağdı, kaldırımı da geçti. Eşyalarımız sular altına kaldı. Her yağmur yağdığında burada sel oluyor\" dedi.
Batman Sakatatçılar esnafı da, \"Yeri geldiğinde Batman için gece gündüz çalışıyoruz diyenler, bir yağmurdan sonra ne hale düştüğümüzü gelip görsünler ve tekrardan düşünsünler Batman için ne yaptıklarını. Kısa süreli yağan yağmur Batman`ı ne hale getirdi. Yetkililer gelip buraya baksınlar.\" dediler.

 

Yağışlar nedeniyle Akyürek Mahallesinde bulunan Sakatatçılar Semt Pazarı önünde çökme meydana geldi. Çökme sonucu vatandaşlar tedirginlik yaşadı. Yağmur nedeniyle cadde ve sokaklarda meydana gelen su birikintileri trafiği felç etti.(M.Fatih Akgül, Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir