• DOLAR 32.344
  • EURO 35.086
  • ALTIN 2309.79
  • ...
Anadolu Lisesi`ne Konferans Salonu ve Kütüphane Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Okullara spor ve konferans salonları yaptıran Bağcılar Belediyesi son olarak Barbaros Anadolu Lisesi`ne bir konferans salonu yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan konferans salonu, düzenlenen programla hizmete açıldı.

Açılış programına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı`nın yanı sıra Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Okul Müdürü Nermin Seyratlı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bağcılar`da eğitimin daha nitelikli hale getirilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Çağırıcı, \"Belediye olarak en önemli yatırım kalemlerimizden birini eğitim oluşturuyor\" dedi.


Hayırsever işadamlarının da katkılarıyla yeni okullar yaptırdıklarını hatırlatan Başkan Çağırıcı, mevcut okullardaki imkânları da artırdıklarını söyledi. Mevcut tüm okulların dış cephelerinin mantolamasını yaptıklarını hatırlatan Çağırıcı, projenin devam ettiğini ve bir yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Düzenlenen programda, konferans salonunun yanı sıra bir de kütüphanenin açılışı yapılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu. Kütüphanede yaklaşık 2 bin kitap ile öğrencilerin kullanımına sunulan bir de bilgisayar bulunuyor. (Veysi Çetik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir