• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Pazarcılar İşlerin Durguluğundan Şikâyetçi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Kurban Bayramı için tezgâhlarını açan pazarcılar, havaların yağışlı olması nedeniyle piyasanın da durgun olduğunu ifade ediyor. Fiyatların geçen yıla göre arttığını söyleyen pazarcılar, piyasada yoğunluk olmasına rağmen satışların azlığından şikâyetçi…

Nurullah Baltacı adlı pazarcı, \"Havaların değişmesiyle vatandaşlar ne alacağını bilemiyorlar, o yüzden satışlarımızda biraz durgunluk var. Geçen seneye bakarsak fiyatlar bu sene biraz daha artmış diyebilirim\" dedi.

Şekerci Murat Sav, bayrama 1 hafta kala şeker satışlarına başladıklarını ve bu sene geçen bayrama nazaran hemen hemen fiyatların aynı olduğunu dile getirerek, \"3,5 TL den 20 TL`ye kadar her bütçeye göre fiyatlar mevcuttur. Havaların yağışlı olması işlerimizi biraz durgunlaştırıyor. Geçen seneye göre şekerlerimizde fazla bir fark yok. Tüm İslam Âleminin ve Batmanlıların Kurban bayramını kutluyoruz\" dedi.

Ayakkabı satıcısı Armanç Toy ise, \"Alış verişte şuan bir durgunluk var. Genelde vatandaş fiyatların pahalı olmasından şikâyetçi oluyor ama bize göre fiyatlarımız uygundur. Bayramın bütün Müslümanlara hayırlara vesile olmasını istiyoruz\" dedi. (M. Fatih Akgül/ Enes İmir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir