• DOLAR 32.493
  • EURO 34.584
  • ALTIN 2496.157
  • ...
Filistinli Gruplar: `Lübnan`daki Olaylarda Rolümüz Yoktur `
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Filistinli gruplar, Lübnan güvenliğiyle ilgili yaşanan son gelişmelerde kendilerinin bir rollerinin olmadığını bildirerek bu yöndeki her türlü iddiayı da reddettiler.
 
Filistinli gruplar yayınladıkları bildiride, bazı batı medyası kuruluşlarının, Beyrut`ta son zamanlarda yaşanan güvenlik sorunlarında Filistinli grupların rolünün olduğu yönündeki iddialar reddedilirken, iddiaların temelden yoksun olduğu bildirildi.
 
Filistinli gruplar, Lübnan gelişmeleri konusunda tarafsız olduklarını bildirerek bu konunun Lübnan`ın kendi iç meselesi olduğunu kaydettiler.
 
Bilindiği gibi Lübnan`da son zamanlarda yaşanan gerginlikler, İç Güvenlik Bakanlığı İstihbarat Daire Başkanı Vissam el`Hasan`ın öldürülmesi ardından patlak verdi.
 
Öte yandan Lübnan Başbakanlığı Beyrut`taki huzursuzlukların sorumluluğunun Fuat Sinyora liderliğindeki El`Müstakbel Partisi`ne ait olduğunu, zira halkın başbakanlık binasına yönelik saldırısının kışkırtıcısının söz konusu parti olduğunu bildirdi.
 
Bilindiği gibi Vissam el`Hasan`ın cenaze merasiminin ardından halktan bir grup başbakanlık binasına doğru harekete geçmiş ve halkın bu girişimini önlemek isteyen polis ile göstericiler arasında arbede yaşanmıştı.İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir