• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Suriye`de 1280 Hisse Kurban Kesilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Bu yıl 20. kurban organizasyonunu gerçekleştirecek olan İHH İnsani Yardım Vakfı 103 ülkede kurban kesimi gerçekleştirerek kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
 

İHH İnsani Yardım Vakfı`nın bu yıl öncelikli ülkelerinden birisi de Suriye olacak. İHH, Türkiye, Lübnan, Ürdün gibi ülkelere sığınan Suriyeli mülteciler dışında Suriye içerisinde kalan ihtiyaç sahiplerine de ulaşacak.
 

Suriye`de yaşanan çatışmalardan etkilenen ve zor şartlar altında yaşayan Suriye halkına ulaşacak olan İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye içerisinde Şam, Halep, Hama, İdlip, Lazkiye ve Deir Ezzor`da kurban kesimleri gerçekleştirecek. Özellikle kadın ve çocukların büyük sıkıntı yaşadığı bölgelerde 1280 hisse kurban kesimi gerçekleştirilecek.
 

Yapılan kesimler ile birlikte Suriye içerisinde 120 bin kişiye ulaşılarak kurban bayramında sıkıntı yaşamamaları sağlanacak. İsteyen bağışçılarımız da 350 TL`ye yapacakları kurban bağışı ile Suriye halkına bu kurbanda destek olabilirler. (Ayetullah Turgut - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir