• DOLAR 32.59
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2507.365
  • ...

MERSİN-Yeni görevinde başarı dilemek amacıyla gerçekleşen ziyarette, İthalat Genel Müdürü görevi süresince başarılı çalışmalara imza atan Sever`in, bakan yardımcılığı görevinde de ekonomimizi çok daha iyi yerlere ulaştıracak çalışmalarda bulunacağına inandığını ifade eden Aymen, \"Akdeniz İhracatçı Birlikleri olarak da her zaman yanınızda olup, çalışmalarınıza destek vermeye hazırız\" diye konuştu.

 

Sever`e AKİB ihracatı ve mobilya sektörü ihracatı ile ilgili bilgiler aktaran Aymen, sektör sorunları, sektörün beklentileri ve 2013 yılı yol haritası ile ilgili olarak Sever ile fikir alış verişinde bulundu. Aymen ayrıca mobilya üretici-ihracatçı firmaların yurt dışı pazarlarda etkinliğinin ve ihracat paylarının artırılması amacıyla başlatması planlanan `Mobilya ARGE Proje Pazarı` projesini konusunda da Sever`i bilgilendirdi.

 

Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Sever ise, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan`ın çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu belirterek, \"Sayın Bakanımız, yurt içi olsun, yurt dışı olsun sürekli çalışıyor. Ben de onun olmadığı yerlerde bana verilen sorumluluğun bilincinde olarak çalışmaların aksamadan yürütülmesini sağlamaya çalışıyorum. Bu konuda da hepinizin desteğinizi bekliyorum\" dedi. (Osman Öksüz-İLKHA)