• DOLAR 32.336
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2306.15
  • ...
SON DAKİKA
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 20 Ekim 2012 Cumartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

 

BATMAN BASIN.COM; `SYDV: Tırak Ailesi Çatlak Evde Oturmuyor`
SYDV, yerel basında çıkan haberler üzerine bahsi geçen Tırak Ailesi`nin evinde incelemelerde bulunuldu. Yapılan incelemede duvarları çatlak evde kimsenin oturmadığı tespit edildi.

 

`TPAO`da Patlama: 3 Yaralı`
TPAO Log Servisinde gaz sıkışmasından dolayı meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı.

 

BATMAN UMUT GAZETESİ; `Kurbanlık Hayvan Alacakların Dikkatine`
Batman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdullah Akın, dini vecibelerini yerine getirecek vatandaşların alacağı kurbanlıklar ile ilgili uyarıda bulundu.

 

`İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı`
Batman 2012 Yılı Dördüncü Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Yılmaz Arslan başkanlığında Valilik Toplantı Salonu`nda yapıldı.

 

BATMAN POSTASI GAZETESİ; `463 Korsan Kitap Yakalandı`
Polis ekipleri tarafından yapılan kontrollerde bandrolsüz olarak satılan 463 korsan kitaba el konuldu.

 

`Postacılar Valiyi Ziyaret Etti`
PTT`nin 172. Kuruluş Yıldönümü kapsamında PTT dağıtıcıları Vali Yılmaz Arslan`ı makamında ziyaret etti.

 

BATMAN GAZETESİ; `Polisler \"Bayram\" Temizliğinde!`
Dikkat! Polis bazen minibüs muavini, bazen simitçi, bazen hasta kılığında, bazen de bizden biri gibi aramızda dolaşıyor. Bayram alışverişlerinde vatandaşı hedef alan yankesiciler, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından takip ediliyor.

 

`Trak Ailesinin İddiaları Yalanlandı`
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Şırnak ve Van depremlerinde evinin duvarlarının çatladığını ve her an yıkılma tehlikesi geçiren evde yaşam mücadelesi verdiklerini söyleyen Trak ailesinin iddialarını yalanladı.

 

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `Batman`ın Katrilyonu Var!`
Önceki gün toplantısı yapılan İl Koordinasyon Kurulunda, Batmanda yapımı devam eden ve proje aşamasında olan yatırımlar hakkında bilgi verildi.

 

`Yankesici 2 Kadın`
Yankesicilik, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarının sık yaşandığı Batmanda, bu kez yankesicilik yapan 2 kadın kıskıvrak yakalandı.

 

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `Öğrencilerden Anlamlı Kermes`
Batman`da Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, veliler ve öğretmenlerin desteğiyle maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yönelik kermes düzenledi.

 

`Yankesiciler İle Hastane Hırsızları Kıskıvrak`
Kurban Bayram`ının yaklaşmasıyla çarşı pazarda yaşanacak hırsızlık olaylarına kaşı oluşturulan güven timleri pazarda hırsızlık yapan 4 kişiyi yakaladı.

 

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı`
Batman İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yatırımcı kuruluşların, ilçe Kaymakamlarının, Belediye Başkanlarının, Bölge ve Şube Müdürlerinin katılımı ile yapıldı.

 

`Akademik Yılı Açılışı Yapıldı`
Batman Üniversitesi 2012-2013 Akademik Yılı açılışını bir dizi etkinlikle gerçekleştirdi. Akademik yılı açılış dersini YÖK Genel Kurul Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bulut verdi.

 

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `Kazalar Arttı, 250 Liralık Trafik Poliçesi Bin 200 Liraya Çıktı`
Batman da trafik sigortası ve kasko poliçesi fiyatlarının geçen yıla göre anormal artması, araç sahipleri ile otomobil bayilerini zor durumda bıraktı. Sigorta şirketleri, ilde meydana gelen kaza sayısındaki artışı dikkate alarak, geçen yıla göre trafik sigortası ve kasko poliçesine 1000 lirayı bulan zam yaptı.

 

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `Korkutan Patlama 3 Yaralı`
Batman TPAO Bölge Üretim Müdürlüğü rezervuar atölyesinde yaşanan patlamada üç işçiyi Allah korudu. Patlama çevredeki atölyelere zarar verdi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir