• DOLAR 32.585
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2428.8
  • ...
Van Basınından Öne Çıkan Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: Rahmet Eli`nden 91 Bin TL`lik Giyim Yardımı
Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği Kurban Bayram`ı öncesi, fakir ve muhtaç ailelere toplamda 91 bin TL giyim yardımında bulundu.

 

Haydi Vanlılar Kur`an Meali Sınavına
Batman merkezli Kuran Nesli Platformu`nun bu yıl ikincisini düzenleyeceği umre ödüllü Kuran ilimleri ve meali sınavı için yapılan hazırlıklar Van`da başladı. Van`da yapılacak sınavın öncülüğünü üstlenen İkra-Der tüm Van halkını sınava davet ederken, konu ile ilgili bilgi verdi.

 

Konteyner Kentler Kaldırılıyor
Geçtiğimiz yıl 23 Ekim ve 9 Kasım Tarihlerinde Van`da yaşanan depremlerin ardından, depremzede vatandaşlar için tahsis edilen geçiçi yerleşim merkezleri olan konteyner kentler, yapılan konutların teslim edilmesiyle beraber bir bir kaldırılıyor.

GAZETE VAN: TÜYAD - DER ` Nöbet Çadırı ` Kurdu

Van Belediye Başkanlığı binası arkasında, aralarında Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi ile parti yöneticileri ve sivil toplum örgütü temsilcileri de hazır bulundu.

 

Suriyeli Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı
Suriye Dayanışma İnisiyatifi tarafından organize edilen ve Cuma namazını müteakiben Hz. Ömer Camii avlusunda toplanan kalabalık, Suriye`de şehit Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı.

 

Van`da `Kuran Meali Sınavı` Hazırlıkları
Türkiye geneli bu yıl ikincisi düzenlenecek olan sınavın Van`daki öncülüğünü yapan İkra Eğitim Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 18 Kasım`da yapılacak olan sınav için Van halkına çağrıda bulundu.

 

MEDYAVAN: Vanlı Hacı Adayları Musul`dan Geri Çevrildi
Kutsal topraklara Irak üzerinden gitmek isteyen yüzlerce hacı adayı, Bağdat hükümeti tarafından geri çevrildi.

 

MERKÜR: Depremin 1. Yıl Dönümünde Bir Dizi Anma Programı düzenledi
Van Valiliği depremin 1. Yıl dönümü sebebiyle anma programı düzenledi. Programın finalini 23 Ekim Salı günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar kurulunun büyük bir bölümünün katılacağı Van ve Erciş`teki törenlerde depremzedeler için TOKİ tarafından yaptırılan 15 bin 341 afet konutun teslimi yapılacak. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir